Our Stars AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Our Stars AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

StjärnaFyrkant söker Malmös bästa B2B säljare

Account manager
Läs mer Apr 29
Om jobbet StjärnaFyrkant är en av Sveriges ledande återförsäljare inom telefoni & kommunikationslösningar till företag.Vår målsättning är att vårakunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.Du ansvarar för att bygga långvariga relationer med nya och befintliga kunder. Via utgående samtal bokas digitala och fysiska möten där vi hjälper kunden att finna den bästa, samt den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT & andra tjänster som vi har att erbjuda.
Om dig Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och är van vid att hantera B2B-kunder, gärna inom telefoni.Du har en stark förmåga att förstå kundens behov och hitta lösningar som passar deras verksamhet. Det är också viktigt att du är driven, självgående och har en passion för att uppnå dina mål.
Vi kommer ge digutbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling.Varför StjärnaFyrkant
Marknadens bästa lönevillkor
Modern arbetsplats i centrala Malmö
Arbeta med Sveriges bästa operatörer med bra villkor och ersättningar
Få kalendern och säljpipen fylld av vassa mötesbokare
Fantastiska förutsättningaratt göra bra affärer genom smart prospektering och bra samarbeten (vi är tex Sveriges Åkeriföretag rekommenderade telefonileverantör)

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Driven säljare för befintliga kunder i Malmö

Account manager
Läs mer Apr 9
Om ossStjärnaFyrkantär en rikstäckande kedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service och Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.I Malmö har vi öppnat en helt ny butik med showroom på Djäknegatan, mittemot Hansakompaniet i Centrala Malmö.Butiken är den första i en storstadssatsning som StjärnaFyrkant nu gör.I samma nybyggda fina lokaler på 700 kvm sitter 30 glada personer som vill välkomna sina nya kollegor.
Om rollenVi söker nu en ny kollega till vårt team i Malmö som vill utvecklas och göra karriär.Som Account Manager hos StjärnaFyrkant ansvarar du för att kontakta och bredda befintliga kunder till oss och våra samarbetspartnerssamt bygga långvariga relationer. Du arbetar med våra kunderi hela Sverige via telefon, videomöten samt kundmöten där du hjälper kunden få denmest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT och andra tjänster som vi har att erbjuda.
På StjärnaFyrkant ger vi dig en arbetsplats där du har möjligheten att bli en framgångsrik nyckelperson och vidareutvecklas i ett team som stöttar dig samtidigt som vi har kul på jobbet.
Arbetsuppgifter• Vårda och underhålla befintliga kunder• Bygga långsiktiga relationer• Skapa och sammanställa offerter• Genomföra kundmöten via telefon, Teams eller hos kund• Skriva avtal med kund• Administrera i CRM systemet
Om digVi söker dig som är orädd och har förmågan att arbeta självständigt med att skapa resultat. Som person trivs du med en rak och ärlig kommunikation. Du har förmågan att arbeta självständigt men trivs även med att samarbeta och ingå i ett team. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B är meriterande men inget krav.
Det vi värdesätter mest är din attityd, vilja och kompetens.Vi erbjuder - Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö - Arbetstider 8-17 med möjlighet till flextid - Utbildning inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling - En rolig arbetsplats med glädje och energi
Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

StjärnaFyrkant Malmö söker mötesbokare

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Mar 7
Om StjärnaFyrkant
StjärnaFyrkant är en av Sveriges ledande återförsäljare inom telefoni & kommunikationslösningar till företag. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer och leverera exceptionell service vilket också är en av våra framgångsfaktorer.

Nu växer vi och behöver stärka vårt framgångsrika säljteam med en Mötesbokare!

Om jobbet

I rollen som Mötesbokare på StjärnaFyrkant kommer du att ha en central roll i att boka kundmöten åt våra säljare för att bidra till vår tillväxt.

För att lyckas i rollen så behöver du ha erfarenhet av försäljning eller kundservice. Du behöver ha goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att skapa förtroendefulla relationer likaväl som att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Du bidrar till en effektiv och välfungerande bokningsprocess. Du samarbetar nära våra säljare för att säkerställa att bokade möten möter kundens förväntningar.

Du identifierar och kvalificerar potentiella kunder genom att förstå deras behov och önskemål.

Du kontaktar proaktivt potentiella kunder via telefon för att boka in kundmöten åt våra säljare. Du bokar en telefontid, teamsmöte eller fysiskt möte åt en säljare som tar mötet enligt överenskommet datum och tid.

Du upprätthåller och uppdaterar kunddatabasen med relevanta uppgifter. Du behöver vara engagerad och resultatinriktad för att lyckas i rollen.

Om du är en entusiastisk och resultatinriktad person som trivs med att arbeta mot uppsatta mål, är du precis den vi letar efter! Skicka in din ansökan redan idag och bli en av vårt framgångsrika team!

Om du är rätt kandidat får du

Marknadens bästa lönevillkor - Vi erbjuder en fastlön och bonusprogram som kommer att motivera dig att nå dina försäljningsmål och ta din karriär till nya höjder.

Personlig utveckling - Vi erbjuder individuell utbildning och utvecklingsplaner som är anpassade efter dina behov och mål.

Lysande framtidsutsikter - Vi strävar efter att erbjuda våra anställda en väg framåt genom interna befordringsmöjligheter och en möjlighet att arbeta med nya produkter och tjänster som stärker deras försäljningsportfölj.

En trygg arbetsgivare - Vi prioriterar säkerheten och välbefinnandet för våra anställda genom att skapa en hälsosam arbetsmiljö där du kan trivas och göra ditt bästa arbete.

Drivna och positiva kollegor - Du kommer att få möjlighet att arbeta tätt med andra säljare och vårt team av experter inom marknadsföring, produktutveckling och teknisk support, vilket skapar en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Utmaning - Vårt försäljningsteam arbetar med utmaningar varje dag och vi tror på att ständigt utmana oss själva för att växa och utvecklas som säljare.

Löpande utbildning och coachning - Vi tror på att ge våra säljare den senaste kunskapen och verktygen som behövs för att lyckas i en konkurrensutsatt marknad genom regelbunden träning och coachning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundsupport till StjärnaFyrkant Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 15
Om jobbet
StjärnaFyrkant är en av Sveriges ledande återförsäljare inom telefoni & kommunikationslösningar till företag. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

Arbetsuppgifter och ansvar!
Besvara kundkontakter i telefon, mail och chatt
Administration och ärendehantering av avtal och tjänster
Felsökning och problemlösning
Orderregistrering och avstämning i CRM-system

Vem är du?
Vi letar efter en entusiastisk individ som brinner för kundkontakter och kundutveckling. Du kommer att trivas i strukturerade arbetsmiljöer och aktivt bidra med förbättringsförslag till våra arbetssätt och rutiner. Din positiva attityd och förmåga att lösa problem är avgörande. God kommunikationsförmåga, såväl i tal som skrift, är viktigt, och det är en fördel om du har erfarenhet av serviceyrken och kundbemötande.

Vi ser gärna att du har:

- Avslutad gymnasial utbildning

- Tidigare erfarenhet av serviceyrke och bemötande av kunder.

- God data och system vana

- Du utrycker dig väl i tal och skrift

- Är lösningsorienterad och pedagogisk samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo.

- Dokumenterad erfarenhet av Telefoni- och IT-relaterade tjänster sedan tidigare är meriterande, men inget krav.

Vad vi erbjuder dig
På StjärnaFyrkant ger vi dig möjligheten att vara en del av ett engagerat team och utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö. Här får du trivas i strukturerade miljöer samtidigt som du aktivt kan bidra med dina idéer för förbättring. Vi stödjer din passion för kundkontakter och erbjuder en plattform där din positiva attityd och problemlösningsförmåga kommer till sin fulla rätt. Dessutom ger vi dig utrymme att förbättra din kommunikationsförmåga och uppskattar erfarenhet från serviceyrken och kundbemötande. Om du är redo för nästa steg i din karriär, ser vi fram emot din ansökan! ????????

Ansök nu

StjärnaFyrkant söker Malmös bästa B2B säljare

Account manager
Läs mer Jan 3
Om jobbet ????
StjärnaFyrkant är en av Sveriges ledande återförsäljare inom telefoni & kommunikationslösningar till företag. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

Du ansvarar för att bygga långvariga relationer med nya och befintliga kunder. Via utgående samtal bokas digitala och fysiska möten där vi hjälper kunden att finna den bästa, samt den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT & andra tjänster som vi har att erbjuda.

Om dig ????
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och är van vid att hantera B2B-kunder, gärna inom telefoni. Du har en stark förmåga att förstå kundens behov och hitta lösningar som passar deras verksamhet. Det är också viktigt att du är driven, självgående och har en passion för att uppnå dina mål.

Vi kommer ge dig utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling.

Varför StjärnaFyrkant ????

- Marknadens bästa lönevillkor

- Modern arbetsplats i centrala Malmö

- Arbeta med Sveriges bästa operatörer med bra villkor och ersättningar

- Få kalendern och säljpipen fylld av vassa mötesbokare

- Fantastiska förutsättningar att göra bra affärer genom smart prospektering och bra samarbeten (vi är tex Sveriges Åkeriföretag rekommenderade telefonileverantör)

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Ta Steget Framåt: Bli Mötesbokare hos StjärnaFyrkant i Malmö!

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Dec 29
Gör Karriär hos Oss på StjärnaFyrkant - Bli Vår Nästa Drivna Mötesbokare!

Vill du vara nyckeln till att forma kommunikationen för företag, revolutionera IT-lösningar och stödja framgång genom förstklassig service? Hos StjärnaFyrkant är vi passionerade för att skapa innovativa sätt att förbättra företagsrelationer - och vi behöver dig för att fortsätta denna spännande resa!

Varför Välja Oss?

På StjärnaFyrkant välkomnar vi passion och engagemang. Som mötesbokare kommer du vara en vital del av vårt expansionsarbete. Tillsammans strävar vi efter att överträffa förväntningar och möjliggöra framgång för våra kunder och samarbetspartners.

Ditt Ansvar:

Du kommer att vara den som bygger och förvaltar långsiktiga kundrelationer och stärker vår position på marknaden. Att boka fysiska och digitala möten genom proaktiva samtal är nyckeln. Varje dag kommer att vara en mix av kundinteraktioner och strategisk planering med dina kollegor.

Vad Vi Söker:

Vi letar efter en person med en naturlig kreativitet och nyfikenhet, en som tar initiativ och driver framåt. Din förmåga att kommunicera effektivt och skapa förtroendefulla relationer är avgörande. Att vara strukturerad, snabbtänkt och behålla lugnet under press är också viktigt.

Vad Du Får:

Denna roll är dynamisk och utmanande, och ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom flera områden. Din insats kommer att direkt påverka vår framgång på StjärnaFyrkant. Varje dag är unik och full av möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om Du Passar In:

Har du en utmärkt kommunikationsförmåga, kan hantera pressade situationer med lugn och är affärsdriven med hög moral och social kompetens? Då kan du vara precis den vi söker!

Kliv In i Vår Värld:

Bli en del av vårt energifyllda och dedikerade team på StjärnaFyrkant. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vår resa mot nästa nivå av framgång! Vi ser med spänning fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Account Manager – Försäljning mot befintliga kunder på StjärnaFyrkant i ...

Account manager
Läs mer Dec 7
Topp 3 för detta jobbet
Du får möjlighet att arbeta med försäljning av innovativa lösningar inom kommunikation med företagskunder

Du får vara med i ett team som fokuserar på att ha roligt på jobbet och har bra utvecklingsmöjligheter framåt

Vi erbjuder en fast lön och attraktiv provisions modell med bra möjligheter att tjäna mycket pengar

Om jobbet ????????
På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven Account Manager som vill vara med på vår spännande resa!

Ditt huvudansvar är att utveckla våra relationer med befintliga kunder, öka försäljningen och omförhandla befintliga avtal genom att identifiera nya möjligheter och erbjuda värdefulla lösningar som hjälper dem att nå sina mål. Genom proaktiv kommunikation via telefon, e-post och digitala möten bygger du förtroende med våra kunder och hittar nya sätt att addera värde till deras verksamhet.

Om dig ????
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och du har en stark förmåga att förstå kundens behov och hitta lösningar som passar deras verksamhet. Det är också viktigt att du är driven, självgående och har en passion för att uppnå dina mål.

Vi erbjuder fasta arbetstider, en modern arbetsplats i centrala Malmö och utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling.

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Är du en säljstjärna? Gör skillnad inom telefoni hos StjärnaFyrkant i Ma...

Account manager
Läs mer Nov 24
Om jobbet ????
StjärnaFyrkant är en av Sveriges ledande återförsäljare inom telefoni & kommunikationslösningar till företag. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

Du ansvarar för att bygga långvariga relationer med nya och befintliga kunder. Via utgående samtal bokas digitala och fysiska möten där vi hjälper kunden att finna den bästa, samt den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT & andra tjänster som vi har att erbjuda.

Om dig ????
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och är van vid att hantera B2B-kunder, gärna inom telefoni. Du har en stark förmåga att förstå kundens behov och hitta lösningar som passar deras verksamhet. Det är också viktigt att du är driven, självgående och har en passion för att uppnå dina mål.

Vi kommer ge dig utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling.

Varför StjärnaFyrkant ????

- Marknadens bästa lönevillkor

- Modern arbetsplats i centrala Malmö

- Arbeta med Sveriges bästa operatörer med bra villkor och ersättningar

- Få kalendern och säljpipen fylld av vassa mötesbokare

- Fantastiska förutsättningar att göra bra affärer genom smart prospektering och bra samarbeten (vi är tex Sveriges Åkeriföretag rekommenderade telefonileverantör)

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Vi söker fler stjärnor - Joina vårt team som mötesbokare

Innesäljare
Läs mer Nov 24
Om jobbet ????????

På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven möteskoordinatorsom vill vara med på vår spännande resa!

Som mötesbokare på SjärnaFyrkant kommer du att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion. Vi strävar efter att uppfylla våra kunders och leverantörers behov och krav, och med din hjälp kommer vi att kunna göra det möjligt.

Vi söker dig med ett kreativt och nyfiket sinne som är starkt engagerad och driven. Dina ansvarsområden inkluderar att bygga långsiktiga kundrelationer, att stärka vår position på marknaden, och att boka fysiska och digitala möten med potentiella kunder genom att göra utgående samtal. Att prata med kunder och planera möten med kollegor är en viktig del av rollen.

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att ha en varierande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom flera områden. Din insats kommer att spela en direkt roll i SjärnaFyrkants framgång. Varje arbetsdag är unik och ingen dag är den andra lik!

Om dig ????

- Bra kommunikativ förmåga över telefon och i personliga möten
- Strukturerad och snabblärd person med förmåga att hantera pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
- Plikttrogen, engagerad och affärsmässig person
- Socialt kompetent person med hög moral och etik
- Affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk person


Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Kundansvarig fältsäljare till StjärnaFyrkant i Malmö

Utesäljare
Läs mer Nov 9
Om jobbet ????????

På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven fältsäljare som vill vara med på vår spännande resa!

Som fältsäljare på SjärnaFyrkant kommer du att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion. Vi strävar efter att uppfylla våra kunders och leverantörers behov och krav, och med din hjälp kommer vi att kunna göra det möjligt.

Vi söker dig med ett kreativt och nyfiket sinne som är starkt engagerad och driven. Dina ansvarsområden inkluderar att bygga långsiktiga kundrelationer, att stärka vår position på marknaden, och att boka fysiska och digitala möten med potentiella kunder genom att göra utgående samtal. Att prata med kunder och planera möten med kollegor är en viktig del av rollen.

Som fältsäljare på SjärnaFyrkant kommer du att ha en varierande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom flera områden. Din insats kommer att spela en direkt roll i SjärnaFyrkants framgång. Varje arbetsdag är unik och ingen dag är den andra lik!

Du kommer att ingå i ett team som tillsammans utgår från StjärnaFyrkants kontor i centrala Malmö.

Om dig
Vi söker dig som är orädd och har förmågan att arbeta självständigt med att skapa resultat. Som person trivs du med en rak och ärlig kommunikation. Du har förmågan att arbeta självständigt men trivs även med att samarbeta och ingå i ett team. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B är meriterande men inget krav.

Bra kommunikativ förmåga över telefon och i personliga möten

Strukturerad och snabblärd person med förmåga att hantera pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt

Plikttrogen, engagerad och affärsmässig person

Socialt kompetent person med hög moral och etik

Affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk person

Det vi värdesätter mest är din attityd, vilja och kompetens.

Vi erbjuder
- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö
- Arbetstider Mån-Fre 8-17 med möjlighet till flextid
- Utbildning inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje, energi och roliga tävlingar

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet????? Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Driven säljare för befintliga kunder i Malmö

Account manager
Läs mer Okt 12
Om oss
StjärnaFyrkant är en rikstäckande kedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service och Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.
I Malmö har vi öppnat en helt ny butik med showroom på Djäknegatan, mittemot Hansakompaniet i Centrala Malmö.
Butiken är den första i en storstadssatsning som StjärnaFyrkant nu gör.
I samma nybyggda fina lokaler på 700 kvm sitter 30 glada personer som vill välkomna sina nya kollegor.

Om rollen
Vi söker nu en ny kollega till vårt team i Malmö som vill utvecklas och göra karriär.
Som Account Manager hos StjärnaFyrkant ansvarar du för att kontakta och bredda befintliga kunder till oss och våra samarbetspartners samt bygga långvariga relationer. Du arbetar med våra kunder i hela Sverige via telefon, videomöten samt kundmöten där du hjälper kunden få den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT och andra tjänster som vi har att erbjuda.

På StjärnaFyrkant ger vi dig en arbetsplats där du har möjligheten att bli en framgångsrik nyckelperson och vidareutvecklas i ett team som stöttar dig samtidigt som vi har kul på jobbet.

Arbetsuppgifter
Vårda och underhålla befintliga kunder
Bygga långsiktiga relationer
Skapa och sammanställa offerter
Genomföra kundmöten via telefon, Teams eller hos kund
Skriva avtal med kund
Administrera i CRM systemet

Om dig
Vi söker dig som är orädd och har förmågan att arbeta självständigt med att skapa resultat. Som person trivs du med en rak och ärlig kommunikation. Du har förmågan att arbeta självständigt men trivs även med att samarbeta och ingå i ett team. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B är meriterande men inget krav.

Det vi värdesätter mest är din attityd, vilja och kompetens.

Vi erbjuder
- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö
- Arbetstider 8-17 med möjlighet till flextid
- Grundlön och bonus
- Utbildning inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Mötesbokare som brinner för kundkontakt och försäljning

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Okt 10
Om jobbet ????????

På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven möteskoordinatorsom vill vara med på vår spännande resa!

Som mötesbokare på SjärnaFyrkant kommer du att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion. Vi strävar efter att uppfylla våra kunders och leverantörers behov och krav, och med din hjälp kommer vi att kunna göra det möjligt.

Vi söker dig med ett kreativt och nyfiket sinne som är starkt engagerad och driven. Dina ansvarsområden inkluderar att bygga långsiktiga kundrelationer, att stärka vår position på marknaden, och att boka fysiska och digitala möten med potentiella kunder genom att göra utgående samtal. Att prata med kunder och planera möten med kollegor är en viktig del av rollen.

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att ha en varierande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom flera områden. Din insats kommer att spela en direkt roll i SjärnaFyrkants framgång. Varje arbetsdag är unik och ingen dag är den andra lik!

Om dig ????

- Bra kommunikativ förmåga över telefon och i personliga möten
- Strukturerad och snabblärd person med förmåga att hantera pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
- Plikttrogen, engagerad och affärsmässig person
- Socialt kompetent person med hög moral och etik
- Affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk person


Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

StjärnaFyrkant söker Malmös bästa B2B säljare

Key account manager
Läs mer Okt 10
Om jobbet ????
StjärnaFyrkant är en av Sveriges ledande återförsäljare inom telefoni & kommunikationslösningar till företag. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

Du ansvarar för att bygga långvariga relationer med nya och befintliga kunder. Via utgående samtal bokas digitala och fysiska möten där vi hjälper kunden att finna den bästa, samt den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT & andra tjänster som vi har att erbjuda.

Om dig ????
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och är van vid att hantera B2B-kunder, gärna inom telefoni. Du har en stark förmåga att förstå kundens behov och hitta lösningar som passar deras verksamhet. Det är också viktigt att du är driven, självgående och har en passion för att uppnå dina mål.

Vi kommer ge dig utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling.

Varför StjärnaFyrkant ????

- Marknadens bästa lönevillkor

- Modern arbetsplats i centrala Malmö

- Arbeta med Sveriges bästa operatörer med bra villkor och ersättningar

- Få kalendern och säljpipen fylld av vassa mötesbokare

- Fantastiska förutsättningar att göra bra affärer genom smart prospektering och bra samarbeten (vi är tex Sveriges Åkeriföretag rekommenderade telefonileverantör)

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Kundansvarig till StjärnaFyrkant i Malmö – Försäljning mot befintliga k...

Account manager
Läs mer Sep 19
Topp 3 för detta jobbet
Du får möjlighet att arbeta med försäljning av innovativa lösningar inom telefoni, IT och teknik

Du får utveckla starka relationer med befintliga kunder och vara med och öka försäljningen

Du erbjuds en fast månadslön plus bonus baserat på dina prestationer.

Om jobbet ????????
På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven kundansvarig som vill vara med på vår spännande resa!

Ditt huvudansvar är att utveckla våra relationer med befintliga kunder till StjärnaFyrkant och våra samarbetspartners, öka försäljningen och omförhandla befintliga avtal genom att identifiera nya möjligheter och erbjuda värdefulla lösningar som hjälper dem att nå sina mål. Genom proaktiv kommunikation via telefon, e-post och digitala möten bygger du förtroende med våra kunder och hittar nya sätt att addera värde till deras verksamhet.

Om dig ????
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och är van vid att hantera B2B-kunder. Du har en stark förmåga att förstå kundens behov och hitta lösningar som passar deras verksamhet. Det är också viktigt att du är driven, självgående och har en passion för att uppnå dina mål.

Vi erbjuder fasta arbetstider, en modern arbetsplats i centrala Malmö och utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling. Du kommer också att få en fast månadslön plus bonus baserat på dina prestationer.

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Mötesbokare som brinner för kundkontakt och försäljning

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Aug 28
Om jobbet ????????

På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven möteskoordinatorsom vill vara med på vår spännande resa!

Som mötesbokare på SjärnaFyrkant kommer du att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion. Vi strävar efter att uppfylla våra kunders och leverantörers behov och krav, och med din hjälp kommer vi att kunna göra det möjligt.

Vi söker dig med ett kreativt och nyfiket sinne som är starkt engagerad och driven. Dina ansvarsområden inkluderar att bygga långsiktiga kundrelationer, att stärka vår position på marknaden, och att boka fysiska och digitala möten med potentiella kunder genom att göra utgående samtal. Att prata med kunder och planera möten med kollegor är en viktig del av rollen.

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att ha en varierande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom flera områden. Din insats kommer att spela en direkt roll i SjärnaFyrkants framgång. Varje arbetsdag är unik och ingen dag är den andra lik!

Om dig ????

- Bra kommunikativ förmåga över telefon och i personliga möten
- Strukturerad och snabblärd person med förmåga att hantera pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
- Plikttrogen, engagerad och affärsmässig person
- Socialt kompetent person med hög moral och etik
- Affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk person


Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Bli StjärnaFyrkants Account Manager i Malmö och ta din karriär till nya ...

Account manager
Läs mer Aug 4
Om oss
StjärnaFyrkant är en rikstäckande kedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service och Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.
I Malmö har vi öppnat en helt ny butik med showroom på Djäknegatan, mittemot Hansakompaniet i Centrala Malmö.
Butiken är den första i en storstadssatsning som StjärnaFyrkant nu gör.
I samma nybyggda fina lokaler på 700 kvm sitter 30 glada och pigga personer som vill välkomna sina nya kollegor.

Om rollen
Vi söker nu en ny kollega till vårt team i Malmö som vill utvecklas och göra karriär.
Som Account Manager hos StjärnaFyrkant ansvarar du för att kontakta och bredda befintliga kunder till oss och våra samarbetspartners samt bygga långvariga relationer. Du kontaktar och vårdar dina kunder samt bokar digitala och fysiska möten där du hjälper kunden att finna den bästa samt den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT och andra tjänster som vi har att erbjuda.

På StjärnaFyrkant ger vi dig en arbetsplats där du har möjligheten att bli en framgångsrik nyckelperson och vidareutvecklas i ett team som stöttar dig samtidigt som vi har kul på jobbet.

Arbetsuppgifter
Vårda och underhålla befintliga kunder
Bygga långsiktiga relationer
Skapa och sammanställa offerter
Genomföra kundmöten via telefon, Teams eller hos kund
Skriva avtal med kund
Administrera i CRM systemet

Om dig
Vi söker dig som är orädd och har förmågan att arbeta självständigt med att skapa resultat. Som person trivs du med en rak och ärlig kommunikation. Du har förmågan att arbeta självständigt men trivs även med att samarbeta och ingå i ett team. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B är meriterande men inget krav.

Det vi värdesätter mest är din attityd, vilja och kompetens.

Vi erbjuder
- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö
- Arbetstider 8-17 med möjlighet till flextid
-God grundlön och provision (mål lön >40 000:- per månad)
-Goda utvecklingsmöjligheter att utvecklas till en KAM-roll eller som säljcoach
-Utbildning inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Blir du vår nya Möteskoordinator i Malmö?

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Aug 2
Om oss
StjärnaFyrkant är en rikstäckande kedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service och Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.
I Malmö har vi öppnat en helt ny butik med showroom på Djäknegatan, mittemot Hansakompaniet i Centrala Malmö.
Butiken är den första i en storstadssatsning som StjärnaFyrkant nu gör.
I samma nybyggda fina lokaler på 700 kvm sitter 30 glada och pigga personer som vill välkomna sina nya kollegor.

Om rollen
Vi söker dig med ett kreativt och nyfiket sinne som är starkt engagerad och driven. Dina ansvarsområden inkluderar att bygga långsiktiga kundrelationer, att stärka vår position på marknaden, och att boka fysiska och digitala möten med potentiella kunder genom att göra utgående samtal. Att prata med kunder och planera möten med kollegor är en viktig del av rollen.

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att ha en varierande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom flera områden. Din insats kommer att spela en direkt roll i SjärnaFyrkants framgång. Varje arbetsdag är unik och ingen dag är den andra lik!

Om dig ????

- Bra kommunikativ förmåga över telefon och mail

- Duktig administrativt

- Plikttrogen, engagerad och affärsmässig person

- Socialt kompetent person med hög moral och etik

- Affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk person

Vi erbjuder
- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö
- Arbetstider 8-17 med möjlighet till flextid
-God grundlön och provision (mållön >30 000:- per månad)
-Goda utvecklingsmöjligheter att utvecklas till en AM-roll eller som säljcoach
-Möjlighet till Hybrid upplägg (jobba hemma vissa dagar per vecka)
-Utbildning inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Skapa framtidens möten som Möteskoordinator på StjärnaFyrkant i Malmö

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Jun 21
Om oss
StjärnaFyrkant är en rikstäckande kedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service och Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.
I Malmö har vi öppnat en helt ny butik med showroom på Djäknegatan, mittemot Hansakompaniet i Centrala Malmö.
Butiken är den första i en storstadssatsning som StjärnaFyrkant nu gör.
I samma nybyggda fina lokaler på 700 kvm sitter 30 glada och pigga personer som vill välkomna sina nya kollegor.

Om rollen
Vi söker dig med ett kreativt och nyfiket sinne som är starkt engagerad och driven. Dina ansvarsområden inkluderar att bygga långsiktiga kundrelationer, att stärka vår position på marknaden, och att boka fysiska och digitala möten med potentiella kunder genom att göra utgående samtal. Att prata med kunder och planera möten med kollegor är en viktig del av rollen.

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att ha en varierande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom flera områden. Din insats kommer att spela en direkt roll i SjärnaFyrkants framgång. Varje arbetsdag är unik och ingen dag är den andra lik!

Om dig ????

- Bra kommunikativ förmåga över telefon och mail

- Duktig administrativt

- Plikttrogen, engagerad och affärsmässig person

- Socialt kompetent person med hög moral och etik

- Affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk person

Vi erbjuder
- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö
- Arbetstider 8-17 med möjlighet till flextid
-God grundlön och provision (mållön >30 000:- per månad)
-Goda utvecklingsmöjligheter att utvecklas till en AM-roll eller som säljcoach
-Möjlighet till Hybrid upplägg (jobba hemma vissa dagar per vecka)
-Utbildning inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Ta din försäljningskarriär till nya höjder i augusti

Account manager
Läs mer Jun 14
Om oss
StjärnaFyrkant är en rikstäckande kedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service och Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.
I Malmö har vi öppnat en helt ny butik med showroom på Djäknegatan, mittemot Hansakompaniet i Centrala Malmö.
Butiken är den första i en storstadssatsning som StjärnaFyrkant nu gör.
I samma nybyggda fina lokaler på 700 kvm sitter 30 glada och pigga personer som vill välkomna sina nya kollegor.

Om rollen
Vi söker nu en ny kollega till vårt team i Malmö som vill utvecklas och göra karriär.
Som Account Manager hos StjärnaFyrkant ansvarar du för att kontakta och bredda befintliga kunder till oss och våra samarbetspartners samt bygga långvariga relationer. Du kontaktar och vårdar dina kunder samt bokar digitala och fysiska möten där du hjälper kunden att finna den bästa samt den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT och andra tjänster som vi har att erbjuda.

På StjärnaFyrkant ger vi dig en arbetsplats där du har möjligheten att bli en framgångsrik nyckelperson och vidareutvecklas i ett team som stöttar dig samtidigt som vi har kul på jobbet.

Arbetsuppgifter
Vårda och underhålla befintliga kunder
Bygga långsiktiga relationer
Skapa och sammanställa offerter
Genomföra kundmöten via telefon, Teams eller hos kund
Skriva avtal med kund
Administrera i CRM systemet

Om dig
Vi söker dig som är orädd och har förmågan att arbeta självständigt med att skapa resultat. Som person trivs du med en rak och ärlig kommunikation. Du har förmågan att arbeta självständigt men trivs även med att samarbeta och ingå i ett team. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B är meriterande men inget krav.

Det vi värdesätter mest är din attityd, vilja och kompetens.

Vi erbjuder
- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö
- Arbetstider 8-17 med möjlighet till flextid
-God grundlön och provision (mållön >50 000:- per månad)
-Goda utvecklingsmöjligheter att utvecklas till en KAM-roll eller som säljcoach
-Möjlighet till Hybrid upplägg (jobba hemma vissa dagar per vecka)
-Utbildning inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Säljkarriär som Account Manager mot befintliga kunder

Account manager
Läs mer Maj 26
Om oss
StjärnaFyrkant är en rikstäckande kedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service och Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.
I Malmö har vi öppnat en helt ny butik med showroom på Djäknegatan, mittemot Hansakompaniet i Centrala Malmö.
Butiken är den första i en storstadssatsning som StjärnaFyrkant nu gör.
I samma nybyggda fina lokaler på 700 kvm sitter 30 glada och pigga personer som vill välkomna sina nya kollegor.

Om rollen
Vi söker nu en ny kollega till vårt team i Malmö som vill utvecklas och göra karriär.
Som Account Manager hos StjärnaFyrkant ansvarar du för att kontakta och bredda befintliga kunder till oss och våra samarbetspartners samt bygga långvariga relationer. Du kontaktar och vårdar dina kunder samt bokar digitala och fysiska möten där du hjälper kunden att finna den bästa samt den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT och andra tjänster som vi har att erbjuda.

På StjärnaFyrkant ger vi dig en arbetsplats där du har möjligheten att bli en framgångsrik nyckelperson och vidareutvecklas i ett team som stöttar dig samtidigt som vi har kul på jobbet.

Arbetsuppgifter
Vårda och underhålla befintliga kunder
Bygga långsiktiga relationer
Skapa och sammanställa offerter
Genomföra kundmöten via telefon, Teams eller hos kund
Skriva avtal med kund
Administrera i CRM systemet

Om dig
Vi söker dig som är orädd och har förmågan att arbeta självständigt med att skapa resultat. Som person trivs du med en rak och ärlig kommunikation. Du har förmågan att arbeta självständigt men trivs även med att samarbeta och ingå i ett team. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B är meriterande men inget krav.

Det vi värdesätter mest är din attityd, vilja och kompetens.

Vi erbjuder
- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö
- Arbetstider 8-17 med möjlighet till flextid
-God grundlön och provision (mållön >50 000:- per månad)
-Goda utvecklingsmöjligheter att utvecklas till en KAM-roll eller som säljcoach
-Möjlighet till Hybrid upplägg (jobba hemma vissa dagar per vecka)
-Utbildning inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Mötesbokare som brinner för kundkontakt och försäljning

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Maj 26
Om jobbet ????????

På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven möteskoordinatorsom vill vara med på vår spännande resa!

Som mötesbokare på SjärnaFyrkant kommer du att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion. Vi strävar efter att uppfylla våra kunders och leverantörers behov och krav, och med din hjälp kommer vi att kunna göra det möjligt.

Vi söker dig med ett kreativt och nyfiket sinne som är starkt engagerad och driven. Dina ansvarsområden inkluderar att bygga långsiktiga kundrelationer, att stärka vår position på marknaden, och att boka fysiska och digitala möten med potentiella kunder genom att göra utgående samtal. Att prata med kunder och planera möten med kollegor är en viktig del av rollen.

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att ha en varierande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom flera områden. Din insats kommer att spela en direkt roll i SjärnaFyrkants framgång. Varje arbetsdag är unik och ingen dag är den andra lik!

Om dig ????

- Bra kommunikativ förmåga över telefon och i personliga möten
- Strukturerad och snabblärd person med förmåga att hantera pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
- Plikttrogen, engagerad och affärsmässig person
- Socialt kompetent person med hög moral och etik
- Affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk person


Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Möteskoordinator som brinner för kundkontakt och försäljning

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Maj 8
Om jobbet ????????

På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven möteskoordinatorsom vill vara med på vår spännande resa!

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion. Vi strävar efter att uppfylla våra kunders och leverantörers behov och krav, och med din hjälp kommer vi att kunna göra det möjligt.

Vi söker dig med ett kreativt och nyfiket sinne som är starkt engagerad och driven. Dina ansvarsområden inkluderar att bygga långsiktiga kundrelationer, att stärka vår position på marknaden, och att boka fysiska och digitala möten med potentiella kunder genom att göra utgående samtal. Att prata med kunder och planera möten med kollegor är en viktig del av rollen.

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att ha en varierande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom flera områden. Din insats kommer att spela en direkt roll i SjärnaFyrkants framgång. Varje arbetsdag är unik och ingen dag är den andra lik!

Om dig ????

- Bra kommunikativ förmåga över telefon och i personliga möten
- Strukturerad och snabblärd person med förmåga att hantera pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
- Plikttrogen, engagerad och affärsmässig person
- Socialt kompetent person med hög moral och etik
- Affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk person


Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Account Manager – Försäljning mot befintliga kunder

Account manager
Läs mer Maj 4
Topp 3 för detta jobbet
Du får möjlighet att arbeta med försäljning av innovativa lösningar inom telefoni, IT och teknik

Du får utveckla starka relationer med befintliga kunder och vara med och öka försäljningen

Du erbjuds en fast månadslön plus bonus baserat på dina prestationer.

Om jobbet ????????
På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven Account Manager som vill vara med på vår spännande resa!

Ditt huvudansvar är att utveckla våra relationer med befintliga kunder, öka försäljningen och omförhandla befintliga avtal genom att identifiera nya möjligheter och erbjuda värdefulla lösningar som hjälper dem att nå sina mål. Genom proaktiv kommunikation via telefon, e-post och digitala möten bygger du förtroende med våra kunder och hittar nya sätt att addera värde till deras verksamhet.

Om dig ????
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och är van vid att hantera B2B-kunder. Du har en stark förmåga att förstå kundens behov och hitta lösningar som passar deras verksamhet. Det är också viktigt att du är driven, självgående och har en passion för att uppnå dina mål.

Vi erbjuder fasta arbetstider, en modern arbetsplats i centrala Malmö och utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling. Du kommer också att få en fast månadslön plus bonus baserat på dina prestationer.

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Möteskoordinator i Malmö

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Apr 18
Om jobbet ????????

På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven möteskoordinatorsom vill vara med på vår spännande resa!

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion. Vi strävar efter att uppfylla våra kunders och leverantörers behov och krav, och med din hjälp kommer vi att kunna göra det möjligt.

Vi söker dig med ett kreativt och nyfiket sinne som är starkt engagerad och driven. Dina ansvarsområden inkluderar att bygga långsiktiga kundrelationer, att stärka vår position på marknaden, och att boka fysiska och digitala möten med potentiella kunder genom att göra utgående samtal. Att prata med kunder och planera möten med kollegor är en viktig del av rollen.

Som möteskoordinator på SjärnaFyrkant kommer du att ha en varierande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom flera områden. Din insats kommer att spela en direkt roll i SjärnaFyrkants framgång. Varje arbetsdag är unik och ingen dag är den andra lik!

Om dig ????

- Bra kommunikativ förmåga över telefon och i personliga möten

- Strukturerad och snabblärd person med förmåga att hantera pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt

- Plikttrogen, engagerad och affärsmässig person

- Socialt kompetent person med hög moral och etik

- Affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk person

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Account Manager – Försäljning mot befintliga kunder

Account manager
Läs mer Apr 8
Topp 3 för detta jobbet
Du får möjlighet att arbeta med försäljning av innovativa lösningar inom telefoni, IT och teknik

Du får utveckla starka relationer med befintliga kunder och vara med och öka försäljningen

Du erbjuds en fast månadslön plus bonus baserat på dina prestationer.

Om jobbet ????????
På StjärnaFyrkant arbetar vi med telefoni, IT och fordonslösningar för att hjälpa företag att förbättra sin kommunikation med kunder och medarbetare. Vi söker nu en driven Account Manager som vill vara med på vår spännande resa!

Ditt huvudansvar är att utveckla våra relationer med befintliga kunder, öka försäljningen och omförhandla befintliga avtal genom att identifiera nya möjligheter och erbjuda värdefulla lösningar som hjälper dem att nå sina mål. Genom proaktiv kommunikation via telefon, e-post och digitala möten bygger du förtroende med våra kunder och hittar nya sätt att addera värde till deras verksamhet.

Om dig ????
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och är van vid att hantera B2B-kunder. Du har en stark förmåga att förstå kundens behov och hitta lösningar som passar deras verksamhet. Det är också viktigt att du är driven, självgående och har en passion för att uppnå dina mål.

Vi erbjuder fasta arbetstider, en modern arbetsplats i centrala Malmö och utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling. Du kommer också att få en fast månadslön plus bonus baserat på dina prestationer.

Är du intresserad av att bli del del av StjärnaFyrkant teamet?????
Så om du vill bli en del av vårt härliga och energifyllda team på StjärnaFyrkant och hjälpa oss att ta vår verksamhet till nästa nivå, skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Företagssäljare i Malmö

Innesäljare
Läs mer Mar 15
Om oss
StjärnaFyrkant är en rikstäckande kedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service & Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi söker nu nya kollegor till vår team i Malmö som vill utvecklas och göra karriär.

Arbetsuppgifter och ansvar
Som en Account manager hos oss ansvarar du för att kontakta nya och befintliga kunder samt bygga långvariga relationer. Via utgående samtal bokas digitala och fysiska möten där vi hjälper kunden att finna den bästa, samt den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT & andra tjänster som vi har att erbjuda.

På StjärnaFyrkant ger vi dig en arbetsplats där du har möjligheten att bli en framgångsrik säljare och vidareutvecklas, i ett team som stöttar dig samtidigt som vi har kul på jobbet.

Vem är du
Vi söker dig som är orädd, har förmågan att arbeta självständigt samt skapa resultat. Du arbetar gärna i högt tempo och i strävan av att nå uppsatta mål. Som person trivs du även med en rak och ärlig kommunikation, samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt, kan du även samarbeta och ingå i ett team.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B är meriterande men inget krav - Det vi värdesätter mest är din attityd, vilja & kompetens och detta kommer att vara avgörande för denna roll

Hos StjärnaFyrkant Malmö får du jobba på ett företag som..

- Växer snabbt och tror att nöjda kunder är vägen till framgång

- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö

- Fasta arbetstider 8-17 och möjligheten att utvecklas

- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling

- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundvårdsexpert i Malmö

Account manager
Läs mer Mar 15
Hoppas på vår spännande resa! StjärnaFyrkant är en rikstäckande kedja som arbetar med telefoni, IT och fordonslösningar.

Vi drivs av att kunna hjälpa företag få ännu bättre kommunikation med sina kunder och medarbetare.

Du hittar oss i vårt nya fräscha kontor i centrala Malmö. Vi växer snabbt och behöver hitta fler medarbetare som vill hänga med på vår häftiga resa. Vi erbjuder alltid högt tempo, personlig utveckling och enorma karriärmöjligheter.

Ansvar och uppdrag ????
Ditt allra viktigaste uppdrag är att göra våra kunder ännu mer nöjda - det är grunden till StjärnaFyrkant som företag. Det innebär att du kommer arbeta med våra och våra samarbetspartners befintliga kunder med en värdeökande merförsäljning och omförhandling av deras befintliga avtal. Du kommer hjälpa våra kunder att förbättra sin kommunikation och tar fram anpassade lösningar för att skapa ännu mer kundnöjdhet. Via vårt kontor kommer du kontakta kunder i vår region via telefon, mail och digitala möten för att hjälpa våra befintliga kunder att se över sin lösning.

Vem är du? ????


- Social och empatisk

- Nyfiken och vetgirig

- Lättlärd och självständig

- Envis och målmedveten

- Erfarenhet av försäljning är ett krav, kan du telefoni och IT är det meriterande

Hos StjärnaFyrkant Malmö får du jobba på ett företag som.. ????


- Växer snabbt och tror att nöjda kunder är vägen till framgång

- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö

- Fasta arbetstider 8-17 och möjligheten att utvecklas

- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling

- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Försäljningschef till StjärnaFyrkant Malmö

Säljledare
Läs mer Mar 6
Om oss
StjärnaFyrkant är en rikstäckande butikskedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service & Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

Arbetsuppgifter och ansvar
I rollen som försäljningschef ansvarar du för leda och utveckla försäljnings teamet i syfte att nå företagets försäljningsmål. Du kommer att leda en grupp som består av både juniora och seniora säljare där du med en coachande och stöttande approach få teamet att nå sina uppsatta mål och KPI:er. Kunderna teamet kommer att bearbeta är främst små företag med 5-20 anställda som du kommer att bygga en långsiktig affärsrelation med. Via utgående samtal bokas digitala och fysiska möten där vi hjälper kunden att finna den bästa, samt den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT & andra tjänster som vi har att erbjuda.

Du kommer att coacha säljarna kontinuerligt för att ge dem de bästa förutsättningar för att lyckas i sina roller. Du kommer att ansvara för teamets resultat samt att samtliga KPI:er uppnås.

Du kommer även att vara involverad i framtida rekryteringsprocesser och onboarding för säljare till ditt team.

Vem är du
Du är driven, resultatorienterad och har ett genuint intresse för affärer. Som försäljningschef ska du vara en förebild för dina medarbetare genom att skapa engagemang, utveckla och förbättra både din och teamets försäljning. Du bör inte vara rädd för att ta initiativ och med din kunskap och driv ser du till att få saker att hända. Vi ser att du har erfarenhet av B2B försäljning och ledarskap sedan tidigare, om detta är inom IT eller Telekom är det meriterande.

För att trivas i rollen bör du gilla att jobba operativt tillsammans med teamet och går efter ”laget före jaget”.

Hos StjärnaFyrkant Malmö får du jobba på ett företag som..

- Växer snabbt och tror att nöjda kunder är vägen till framgång

- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö

- Fasta arbetstider 8-17 och möjligheten att utvecklas

- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling

- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Digital Account Manager på StjärnaFyrkant Malmö

Account manager
Läs mer Mar 6
Om oss
StjärnaFyrkant är en rikstäckande butikskedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service & Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att våra kunder bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

Arbetsuppgifter och ansvar
Som Digital Account Manager ansvarar du för att bibehålla samt utveckla Telenors & Telias befintliga affärsrelationer gentemot deras företagskunder. Tjänsten innebär att du bearbetar både nya och befintliga kunder.
Kunderna du kommer att bearbeta är främst små företag med 5-20 anställda som du kommer att bygga en långsiktig affärsrelation med. Via utgående samtal bokas digitala och fysiska möten där vi hjälper kunden att finna den bästa, samt den mest kostnadseffektiva lösningen inom telefoni, IT & andra tjänster som vi har att erbjuda.

Med ett eget kund- och resultatansvar arbetar du målinriktat för att uppnå uppsatta budgetmål. Du arbetar i team som består av cirka 20 st säljare och för att lyckas i rollen som kommer du att genomgå en 3-dagars utbildningsplan.

Vem är du
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person ska du brinna för att göra affärer, stora som små. Vi söker dig som är orädd, har förmågan att arbeta självständigt samt skapa resultat. Du arbetar gärna i högt tempo och i strävan av att nå uppsatta mål. Som person trivs du även med en rak och ärlig kommunikation, samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt, kan du även samarbeta och ingå i ett team.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B är meriterande men inget krav - Det vi värdesätter mest är din attityd, vilja & kompetens och detta kommer att vara avgörande för denna roll

Hos StjärnaFyrkant Malmö får du jobba på ett företag som..

- Växer snabbt och tror att nöjda kunder är vägen till framgång

- Har en stark gemenskap i en modern arbetsplats i centrala Malmö

- Fasta arbetstider 8-17 och möjligheten att utvecklas

- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling

- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Företagssäljare till Stjärna Fyrkant!

Account manager
Läs mer Sep 21
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Hög fast lön + provision
Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Ansök nu

Företagssäljare till Stjärna Fyrkant!

Account manager
Läs mer Aug 17
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Hög fast lön + provision
Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Ansök nu

Säljare - Sommarvikariat

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven person som älskar försäljning och söker jobb över sommaren? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle.
Lön och villkor:
Hög fast lön + provision
Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Ansök nu

Backoffice stjärna

Backofficepersonal
Läs mer Maj 3
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Till vår Kundtjänst & Orderhantering söker vi nu en ny stjärna. Du kommer att arbeta med mycket kundkontakter, såväl över butik, telefon och mail. Dessutom sköter du registrering av säljteamets ordrar. Förutom det så kommer du även att jobba med merförsäljning på befintliga kunder.
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med någon form av service och som tycker om att arbeta med kundkontakt. Erfarenhet av försäljning och kundtjänst över telefon är ett måste men även att du har rätt personlighet, är proaktiv och självgående. Ett stort plus är erfarenhet av branschen.
Flytande svenska tal och skrift är ett krav.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Lön och villkor:
Fast lön + provision
Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Ansök nu

Butikssäljare IT & Telekom

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Maj 3
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT & Telekom. Är du en driven person som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara från vår företagsbutik i centrala Malmö jobba mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Vi riktar in oss mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en tävlingsinriktad teamplayer.
- Erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon är meriterande
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Företagssäljare till Stjärna Fyrkant!

Account manager
Läs mer Mar 21
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Hög fast lön + provision
Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Ansök nu

Butikssäljare IT & Telekom

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Feb 17
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT & Telekom. Är du en driven person som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara från vår företagsbutik i centrala Malmö jobba mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Vi riktar in oss mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en tävlingsinriktad teamplayer.
- Erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon är meriterande
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Företagssäljare till Stjärna Fyrkant!

Account manager
Läs mer Jan 7
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Hög fast lön + provision utan tak.
Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Ansök nu

Butikssäljare IT & Telekom

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 1
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT & Telekom. Är du en driven person som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara från vår företagsbutik i centrala Malmö jobba mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Vi riktar in oss mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en tävlingsinriktad teamplayer.
- Erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon är meriterande
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Butikssäljare IT & Telekom

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 15
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT & Telekom. Är du en driven person som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara från vår företagsbutik i centrala Malmö jobba mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Vi riktar in oss mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en tävlingsinriktad teamplayer.
- Erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon är meriterande
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Butikssäljare IT & Telekom

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 21
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT & Telekom. Är du en driven person som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara från vår företagsbutik i centrala Malmö jobba mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Vi riktar in oss mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en tävlingsinriktad teamplayer.
- Erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon är meriterande
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Butikssäljare IT & Telekom

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 14
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT & Telekom. Är du en driven person som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara från vår företagsbutik i centrala Malmö jobba mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Vi riktar in oss mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en tävlingsinriktad teamplayer.
- Erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon är meriterande
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Företagssäljare till Stjärna Fyrkant!

Account manager
Läs mer Okt 5
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Hög fast lön + provision utan tak.
Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Ansök nu

Account Manager IT & Telekom

Account manager
Läs mer Sep 23
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi hög fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Account Manager IT & Telekom

Account manager
Läs mer Sep 6
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi hög fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Account Manager IT & Telekom

Account manager
Läs mer Aug 18
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi hög fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Säljare IT & Telekom

Account manager
Läs mer Aug 2
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon.
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi hög fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Account Manager IT & Telekom

Account manager
Läs mer Jul 20
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon.
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi hög fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

IT & Telekom B2B säljare

Account manager
Läs mer Jun 23
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon.
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi hög fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Företagssäljare till StjärnaFyrkant

Account manager
Läs mer Jun 7
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon.
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi hög fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu

Säljare till StjärnaFyrkant

Account manager
Läs mer Maj 10
Nu söker vi dig som vill jobba med de senaste tjänsterna och produkterna inom IT / Telekom. Är du en driven account manager som älskar försäljning, teamkänsla och vill vara med på en riktigt spännande resa? Ja, då är du den vi söker! #jobbjustnu
Om oss:
StjärnaFyrkant bildades 1996 och är idag en rikstäckande kedja som erbjuder både produkter och tjänster inom IT, Telekom och Fordonskommunikation till företag. Med lokal närvaro och användarvänliga kommunikationslösningar drivs vi av att bli kundens ”kunniga kompis”, samt vara en pålitlig partner genom att enkelt och snabbt kunna bidra till ökad effektivitet och lönsamhet.
Dina arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du bygger upp din egen kundstock, som du med tiden utvecklar och breddar för att på så sätt skapa djupare och mer långvariga relationer med kunderna. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål. Du bearbetar kunder över hela landet och företagen du riktar dig mot är allt från små, medelstora till större företag inom alla olika branscher och segment. Du utgår från vår "flagskeppsbutik" i centrala Malmö vid Hansa.
Kriterier för tjänsten:
- Du har erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon.
- Du älskar att göra affärer.
- Du är en lösningsorienterad relationsbyggare som sätter kunden i fokus.
- Du är social, utåtriktad och har en grym personlighet.
- Du är en teamplayer.
Har du tidigare erfarenhet från försäljning inom IT & Telekom är det ett stort plus, men viktigast är att du har vinnarskalle och ambitionen att växa och utvecklas inom bolaget.
Lön och villkor:
Förutom möjligheten att få jobba med fantastiskt härliga och likasinnade kollegor så erbjuder vi hög fast lön + provision och arbetstiderna är vanliga kontorstider.

Ansök nu