Account manager jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Account manager i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

ACCOUNT MANAGER MALMÖ

Account manager
Läs mer Jul 4
Nytt
NOVA betyder stjärna!Vi söker nu efter nya stjärnor till vårt team i Malmö.

Nova Business är ett väletablerat företag i branschen och har hjälpt svenska företag med sin upphandling av telefoni i över 10år.

Vi är en oberoende återförsäljare inom fast och mobil telekommunikation som arbetar med direktförsäljning mot företag på svenska marknaden.

Huvudkontoret ligger i centrala Malmö på Södra Förstadsgatan där vi sitter i ljusa och fräscha lokaler som är ett stenkast ifrån Triangeln.

Vi använder en av marknadens bästa Sälj/CRM system ”RETAILER”Vi söker dig som:

Vill vara med och bygga och skapa din egna framgång.

Vill ha roligt på jobbet.

Är driven och Engagerad.

Brinner för försäljning och service.

Har en hög arbetsmoral.

Har god kommunikativ förmåga och är van att göra affärer via personliga möten, TEAMS samt via telefon.

Kan hantera olika typer av människor och förstår vikten av ett gott bemötande

Gillar att jobba i team samt är själv driven.

Vi erbjuder dig:

En stabil och rolig arbetsplats.

Erfarna ledare och management.

Moderna lokaler i centrala Malmö.

Generös lönemodell utan tak.

Möjlighet att utvecklas både personligen och i din yrkesroll.Vi tror att du som säljare trivs allra bäst när du kan skapa ditt eget resultat, är fri från administrativt jobb samt har möjlighet att påverka din egen lön.

Därför har du som säljare tillgång till 8st duktiga agenter som jobbar heltid med att supportera dig med all administration som kan uppstå i denna relativt komplexa bransch.

Vi bistår även med coachning, ledarskap under hela din tid med oss samt du får en gedigen sälj och produktutbildning.

Titel: Account Manager

Anställningsform: Heltid, Tillsvidareanställning

Arbetstider: Vardagar 08.30 - 17.00Urval och tillsättning sker löpande.

Ansök nu

Regional Customer Success Manager till Öresund

Account manager
Läs mer Jun 23
Har du en bakgrund som Account Manager och vill ta nästa steg och bli kundansvarig och sitta med i ledningsgruppen? Brinner du för att utveckla kundens affär och har en bakgrund inom e-commerce? Då är det här ditt nästa jobb!

Vad vi hoppas du har i bagaget:
- Erfarenhet av kundansvar/Account Management och du har haft ansvar för större kunder
- Du har tidigare jobbat med e-handel, SaaS eller liknande
- Konsulterfarenhet
- Flytande svenska & engelska


Snubblar du på målsnöret när det kommer till erfarenhet eller är du osäker på om du har nog av det? Connecta med oss ändå! Vi vill alltid träffa nya talanger!

Arbetsbeskrivning
Som Customer Success Manager i Öresund kommer du vara kundansvarig för kunderna i regionen. Det innebär att du kommer följa upp och skapa kundplaner och kundbudgetar, och samverkar med kundteamen för att driva kunden framåt. Du är en nyckelperson för långsiktighet och känslan av att kunderna växer med oss. Du kommer ha den frihet som behövs för att skapa kundnöjdhet hos våra befintliga kunder.

Du kommer att du anordna inspirerande och sociala aktiviteter med våra kunder, alltifrån teambuilding aktiviteter till studiebesök, mässor eller vad du ser behövs för att stärka relationen. Det är upp till dig att bygga vidare på våra kundrelationer och hur, var och när vi ska synas.

I den här rollen kommer du också att vara dela av den regionala ledningsgruppen, där du dels ansvarar för att bidra med det perspektivet som kommer med din roll, såsom avrapportering och strategiarbete kring kundutveckling. Du kommer också vara med som en viktig del i samarbetet att växa regionen generellt, alltifrån rekrytering, tillväxt strategi etc. Ett enormt roligt arbete och vi ser verkligen fram emot att få både ett starkt och bra fokus på vår merförsäljning och kundernas affärer samtidigt som du är med och bygger hela regionens väg framåt.

Digital Commerce är ett spännande tillväxtområde där det händer mycket och rör sig snabbt. Vi hoppas att du, liksom vi, går igång på ny teknik och vad den kan göra för oss och för våra kunder.

Från kunderna som har oss som preferred partner får vi ofta berömmet att vi är så otroligt engagerade, och vi har en hög kundnöjdhet. Vi har också en human kultur där vi bryr oss om varandra samt ett enormt skickligt team som kan skapa och lösa i princip vad som helst. Du kommer kunna utgå från antingen vårt härliga kontor i Malmö eller vårt mysiga i Helsingborg, beroende på vad som passar dig bäst!

Rekryteringsprocess
Om du känner att det här när nästa steget på din resa, tveka inte att söka, det tar bara 4 sekunder! Vi kommer hålla intervjuer löpande. Under processen kommer du ha en telefonintervju, göra ett personlighets- och logiktest och ha intervju med Regionchefen i Öresund samt Sverigechefen för commerce.

Om Columbus
Columbus är experter på att skapa tillväxt genom insikter i dina kunders beteenden och att tillhandahålla en sömlös upplevelse när de interagerar i dina digitala kanaler. Med vår branschövergripande erfarenhet inom B2B och komplex B2C sticker vi ut på marknaden, och gör Columbus till den främsta samarbetspartnern i Norden, när det gäller digital försäljning. Vi hjälper våra kunder att utforma och förverkliga lösningar i toppklass enligt branschspecifika behov så att den fulla potentialen i din digitala verksamhet frigörs. ????

Columbus är ett globalt IT-konsultbolag med mer 1800 anställda. Våra experter möjliggör digital, maximerar och framtidssäkrar ditt företag.

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/).

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Account managers

Account manager
Läs mer Jun 20
Affärsorienterade Account Managers inom IT & Telekom

Vi rekryterar account managers till StjärnaFyrkants företagscenter i centrala Malmö.

Om StjärnaFyrkant

Företaget grundades 1996 och är idag en rikstäckande butikskedja som erbjuder företagskunder produkter inom IT, telekom och fordonskommunikation och digitala tjänster. Man är dessutom Sveriges snabbast växande kedja för molnbaserade kommunikationstänster som tex företagsväxlar och ip-telefoni. Med sin lokala närvaro och användarvänliga lösningar drivs man av att bli kundens ”kunniga kompis”. Detta genom att vara en pålitlig partner som med digital teknik löser företagets behov och bidrar till ökad effektivitet och lönsamhet.

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager har du en relativt fri roll där du jobbar med kunderna via telefon, chat, mail och andra digitala kanaler. Även fysiskt kundmöte på lokal nivå förekommer Du ansvarar för dina kunder och bygger med tiden upp din egen kundstock som du affärsutvecklar och breddar genom långvariga relationer med hög nivå på kundservice. Det innebär uppsökande försäljning mot framförallt nya men även en del befintliga kunder. Du bearbetar potentiella kunder över hela landet och riktar dig mot såväl små och medelstora som till större företag inom samtliga olika branscher. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål.

Vi söker både ambitiösa talanger som är beredda att arbeta hårt för att utvecklas och erfarna säljare som är redo för nästa steg i karriären.

Vem är du?

Älskar att göra bra affärer

En duktig relationsbyggare som sätter kunden i fokus

Har gärna erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon eller andra kanaler

Är duktig på att se möjligheter och hitta lösningar

Du sprider positiv attityd och trivs med att arbeta i team med mycket energi

Du är tävlingsinriktad och tycker om att nå mål

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder fast lön med provision. En modern arbetsplats mitt i city med stark teamkänsla och sköna kollegor. Utveckling och krav som hjälper dig att hela tiden ta nästa steg i din karriär som säljare.

Ansök nu

Säljare till flera branscher!

Account manager
Läs mer Jun 20
Intresserad av att bygga en karriär som innesäljare till företag?

Företagssäljare som vill ta nästa steg?

Vi rekryterar åt ett flertal företag som behöver anställa säljare inom telekom, it-tjänster, bank och finans!

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

- Erbjuda smarta och digitala lösningar till företag
- Research, datainsamling och behovsanalys av potentiella kunder
- Försäljning med telefon, mail, video och andra digitala kanaler som verktyg
- Bearbetning av små och medelstora företag


Vem är du?
- Driven och van att ta ansvar för din egen utveckling
- Social och arbetar med långsiktiga kundrelationer
- Självständig och tycker om att prata med människor
- Tävlingsinriktad och tycker om att nå mål
- Affärsorienterad och älskar att göra bra affärer där alla är vinnare
- Erfarenhet av försäljning eller ambitionen att skapa en säljkarriär


Hos kunderna får du jobba på ett företag som...
- Växer snabbt och är lönsamt
- Älskar kundrelationer och försäljning
- Arbetar med egen utveckling av moderna och digitala produkter
- Har fasta arbetstider och en lön som går att påverka med egna resultat


Är detta du? Eller någon du känner? Ansök eller tipsa gärna idag!

Ansök nu

Account Manager med fokus på IT & E-Handel

Account manager
Läs mer Jun 20
Är du framåtlutad med stort resultatfokus och har drivet för att lyckas? Är du en entreprenör som gillar bra affärer och har ett teknikintresse? Vill du även ha möjlighet till stora karriärmöjligheter och vara en del av ett vinnande team som drivs av framgång så är du den vi söker!

Om företaget

Företaget är ett starkt väletablerat, marknadsledande bolag inom e-handel-detaljhandel och eftermarknad både i norden och övriga Europa. Företaget omsätter närmare 600 Miljoner SEK på omkring 50 anställda och befinner sig i en expansiv fas där flera affärsområden skall utvecklas som skall stärka företagets position på marknaden. Företaget kan även stoltsera med att deras VD Talal Alshammari nyligen utsågs till EY: årets manliga stjärnskott.

Dina Arbetsuppgifter

I rollen som Accountmanager inom IT så jobbar man främst mot den Nordiska marknaden men även mer internationellt inom EU-området. Som säljare så kontaktar du kunderna digitalt via telefon samt mail, där ditt ansvar är att kontakta och skapa goda relationer med SME-kunder inom E-handel och eftermarknad.

Du kommer var en del i ett starkt och drivande team inom IT/mobila reservdelar där företaget är auktoriserad distributör för Samsung, Huawei, Motorola, SIGN ,Copter, Lenovo och HP.

I din roll så kommer du tilldelas en större del befintliga kunder som du skall utveckla över tid. Men du behöver även hitta nya affärsmöjligheter genom nykundsbearbetning.

Vidare bör du vara en självgående person som håller hög aktivitet, är relationsbyggande, drivs av resultat samtidigt som du värdesätter att ha roligt på jobbet.

Kriterier för tjänsten

- Du är flytande i Svenska, engelska och det är ett stort plus om du talar danska eller arabiska.
- Du är affärsdriven och vill ständigt utvecklas inom försäljning.
- Du är strukturerad, nytänkande och lösningsorienterad.
- Du är kundorienterad och relationskapande.
- Du har ett sinne och intresse för teknik och hårdvara.


Övriga saker som är kan vara meriterade är om du tex har erfarenhet av Hubspot CRM och har ytterligare språkkunskaper.

Vidare så ser vi att du som söker är ödmjuk, självgående och har en vinnarmentalitet med ambition att utvecklas inom bolaget.

Lön och villkor

Fast lön samt provision.

Ansök nu

ACCOUNT MANAGER MALMÖ

Account manager
Läs mer Jun 13
NOVA betyder stjärna!Vi söker nu efter nya stjärnor till vårt team i Malmö.

Nova Business är ett väletablerat företag i branschen och har hjälpt svenska företag med sin upphandling av telefoni i över 10år.

Vi är en oberoende återförsäljare inom fast och mobil telekommunikation som arbetar med direktförsäljning mot företag på svenska marknaden.

Huvudkontoret ligger i centrala Malmö på Södra Förstadsgatan där vi sitter i ljusa och fräscha lokaler som är ett stenkast ifrån Triangeln.

Vi använder en av marknadens bästa Sälj/CRM system ”RETAILER”Vi söker dig som:

Vill vara med och bygga och skapa din egna framgång.

Vill ha roligt på jobbet.

Är driven och Engagerad.

Brinner för försäljning och service.

Har en hög arbetsmoral.

Har god kommunikativ förmåga och är van att göra affärer via personliga möten, TEAMS samt via telefon.

Kan hantera olika typer av människor och förstår vikten av ett gott bemötande

Gillar att jobba i team samt är själv driven.

Vi erbjuder dig:

En stabil och rolig arbetsplats.

Erfarna ledare och management.

Moderna lokaler i centrala Malmö.

Generös lönemodell utan tak.

Möjlighet att utvecklas både personligen och i din yrkesroll.Vi tror att du som säljare trivs allra bäst när du kan skapa ditt eget resultat, är fri från administrativt jobb samt har möjlighet att påverka din egen lön.

Därför har du som säljare tillgång till 8st duktiga agenter som jobbar heltid med att supportera dig med all administration som kan uppstå i denna relativt komplexa bransch.

Vi bistår även med coachning, ledarskap under hela din tid med oss samt du får en gedigen sälj och produktutbildning.

Titel: Account Manager

Anställningsform: Heltid, Tillsvidareanställning

Arbetstider: Vardagar 08.30 - 17.00Urval och tillsättning sker löpande.

Ansök nu

ACCOUNT MANAGER MALMÖ

Account manager
Läs mer Jun 9
NOVA betyder stjärna!Vi söker nu efter nya stjärnor till vårt team i Malmö.

Nova Business är ett väletablerat företag i branschen och har hjälpt svenska företag med sin upphandling av telefoni i över 10år.

Vi är en oberoende återförsäljare inom fast och mobil telekommunikation som arbetar med direktförsäljning mot företag på svenska marknaden.

Huvudkontoret ligger i centrala Malmö på Södra Förstadsgatan där vi sitter i ljusa och fräscha lokaler som är ett stenkast ifrån Triangeln.

Vi använder en av marknadens bästa Sälj/CRM system ”RETAILER”Vi söker dig som:

Vill vara med och bygga och skapa din egna framgång.

Vill ha roligt på jobbet.

Är driven och Engagerad.

Brinner för försäljning och service.

Har en hög arbetsmoral.

Har god kommunikativ förmåga och är van att göra affärer via personliga möten, TEAMS samt via telefon.

Kan hantera olika typer av människor och förstår vikten av ett gott bemötande

Gillar att jobba i team samt är själv driven.

Vi erbjuder dig:

En stabil och rolig arbetsplats.

Erfarna ledare och management.

Moderna lokaler i centrala Malmö.

Generös lönemodell utan tak.

Möjlighet att utvecklas både personligen och i din yrkesroll.Vi tror att du som säljare trivs allra bäst när du kan skapa ditt eget resultat, är fri från administrativt jobb samt har möjlighet att påverka din egen lön.

Därför har du som säljare tillgång till 8st duktiga agenter som jobbar heltid med att supportera dig med all administration som kan uppstå i denna relativt komplexa bransch.

Vi bistår även med coachning, ledarskap under hela din tid med oss samt du får en gedigen sälj och produktutbildning.

Titel: Account Manager

Anställningsform: Heltid, Tillsvidareanställning

Arbetstider: Vardagar 08.30 - 17.00Urval och tillsättning sker löpande.

Ansök nu

ACCOUNT MANAGER MALMÖ

Account manager
Läs mer Maj 31
NOVA betyder stjärna!Vi söker nu efter nya stjärnor till vårt team i Malmö.

Nova Business är ett väletablerat företag i branschen och har hjälpt svenska företag med sin upphandling av telefoni i över 10år.

Vi är en oberoende återförsäljare inom fast och mobil telekommunikation som arbetar med direktförsäljning mot företag på svenska marknaden.

Huvudkontoret ligger i centrala Malmö på Södra Förstadsgatan där vi sitter i ljusa och fräscha lokaler som är ett stenkast ifrån Triangeln.

Vi använder en av marknadens bästa Sälj/CRM system ”RETAILER”Vi söker dig som:

Vill vara med och bygga och skapa din egna framgång.

Vill ha roligt på jobbet.

Är driven och Engagerad.

Brinner för försäljning och service.

Har en hög arbetsmoral.

Har god kommunikativ förmåga och är van att göra affärer via personliga möten, TEAMS samt via telefon.

Kan hantera olika typer av människor och förstår vikten av ett gott bemötande

Gillar att jobba i team samt är själv driven.

Vi erbjuder dig:

En stabil och rolig arbetsplats.

Erfarna ledare och management.

Moderna lokaler i centrala Malmö.

Generös lönemodell utan tak.

Möjlighet att utvecklas både personligen och i din yrkesroll.Vi tror att du som säljare trivs allra bäst när du kan skapa ditt eget resultat, är fri från administrativt jobb samt har möjlighet att påverka din egen lön.

Därför har du som säljare tillgång till 8st duktiga agenter som jobbar heltid med att supportera dig med all administration som kan uppstå i denna relativt komplexa bransch.

Vi bistår även med coachning, ledarskap under hela din tid med oss samt du får en gedigen sälj och produktutbildning.

Titel: Account Manager

Anställningsform: Heltid, Tillsvidareanställning

Arbetstider: Vardagar 08.30 - 17.00Urval och tillsättning sker löpande.

Ansök nu

ACCOUNT MANAGER MALMÖ

Account manager
Läs mer Maj 30
NOVA betyder stjärna!Vi söker nu efter nya stjärnor till vårt team i Malmö.

Nova Business är ett väletablerat företag i branschen och har hjälpt svenska företag med sin upphandling av telefoni i över 10år.

Vi är en oberoende återförsäljare inom fast och mobil telekommunikation som arbetar med direktförsäljning mot företag på svenska marknaden.

Huvudkontoret ligger i centrala Malmö på Södra Förstadsgatan där vi sitter i ljusa och fräscha lokaler som är ett stenkast ifrån Triangeln.

Vi använder en av marknadens bästa Sälj/CRM system ”RETAILER”Vi söker dig som:

Vill vara med och bygga och skapa din egna framgång.

Vill ha roligt på jobbet.

Är driven och Engagerad.

Brinner för försäljning och service.

Har en hög arbetsmoral.

Har god kommunikativ förmåga och är van att göra affärer via personliga möten, TEAMS samt via telefon.

Kan hantera olika typer av människor och förstår vikten av ett gott bemötande

Gillar att jobba i team samt är själv driven.

Vi erbjuder dig:

En stabil och rolig arbetsplats.

Erfarna ledare och management.

Moderna lokaler i centrala Malmö.

Generös lönemodell utan tak.

Möjlighet att utvecklas både personligen och i din yrkesroll.Vi tror att du som säljare trivs allra bäst när du kan skapa ditt eget resultat, är fri från administrativt jobb samt har möjlighet att påverka din egen lön.

Därför har du som säljare tillgång till 8st duktiga agenter som jobbar heltid med att supportera dig med all administration som kan uppstå i denna relativt komplexa bransch.

Vi bistår även med coachning, ledarskap under hela din tid med oss samt du får en gedigen sälj och produktutbildning.

Titel: Account Manager

Anställningsform: Heltid, Tillsvidareanställning

Arbetstider: Vardagar 08.30 - 17.00Urval och tillsättning sker löpande.

Ansök nu

B2B Account Manager med fokus på IT & E-Handel

Account manager
Läs mer Maj 27
Är du framåtlutad med stort resultatfokus och har drivet för att lyckas? Är du en entreprenör som gillar bra affärer och har ett teknikintresse? Vill du även ha möjlighet till stora karriärmöjligheter och vara en del av ett vinnande team som drivs av framgång så är du den vi söker!

Om företaget

Företaget är ett starkt väletablerat, marknadsledande bolag inom e-handel-detaljhandel och eftermarknad både i norden och övriga Europa. Företaget omsätter närmare 600 Miljoner SEK på omkring 50 anställda och befinner sig i en expansiv fas där flera affärsområden skall utvecklas som skall stärka företagets position på marknaden. Företaget kan även stoltsera med att deras VD Talal Alshammari nyligen utsågs till EY: årets manliga stjärnskott.

Dina Arbetsuppgifter

I rollen som Accountmanager inom IT så jobbar man främst mot den Nordiska marknaden men även mer internationellt inom EU-området. Som säljare så kontaktar du kunderna digitalt via telefon samt mail, där ditt ansvar är att kontakta och skapa goda relationer med SME-kunder inom E-handel och eftermarknad.

Du kommer var en del i ett starkt och drivande team inom IT/mobila reservdelar där företaget är auktoriserad distributör för Samsung, Huawei, Motorola, SIGN ,Copter, Lenovo och HP.

I din roll så kommer du tilldelas en större del befintliga kunder som du skall utveckla över tid. Men du behöver även hitta nya affärsmöjligheter genom nykundsbearbetning.

Vidare bör du vara en självgående person som håller hög aktivitet, är relationsbyggande, drivs av resultat samtidigt som du värdesätter att ha roligt på jobbet.

Kriterier för tjänsten

- Du är flytande i Svenska, engelska och det är ett stort plus om du talar danska eller arabiska.
- Du är affärsdriven och vill ständigt utvecklas inom försäljning.
- Du är strukturerad, nytänkande och lösningsorienterad.
- Du är kundorienterad och relationskapande.
- Du har ett sinne och intresse för teknik och hårdvara.


Övriga saker som är kan vara meriterade är om du tex har erfarenhet av Hubspot CRM och har ytterligare språkkunskaper.

Vidare så ser vi att du som söker är ödmjuk, självgående och har en vinnarmentalitet med ambition att utvecklas inom bolaget.

Lön och villkor

Fast lön samt provision.

Ansök nu

Säljare till marknadsledande mjukvarubolag

Account manager
Läs mer Apr 28
Har du några års erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att bygga långsiktiga relationer? Hos oss på Barkfors har du nu möjligheten att få vara med och ta vår nyförsäljning till nya höjder.

Vi är marknadsledande inom logtech och erbjuder en modern transportplaneringslösning för företag inom transport- och logistikbranschen. Med över 30 års erfarenhet och passion för nya innovationer kombinerar vi gårdagens lärdomar med den allra senaste tekniken. Våra kunder känner oss bäst genom vår kärnprodukt; mjukvaruprogrammet T5 som ger ett förbättrat stöd, ökad kontroll och effektivare administration av kundens kärnverksamhet.

Idag är vi över 20 anställda och vi arbetar ständigt tillsammans för att utveckla och erbjuda marknaden ett ledande system och starka kundrelationer.

Om rollen

I rollen som säljare hos oss kommer du att vara ansvarig för vår nyförsäljning och bli en nyckelspelare i att proaktivt bearbeta marknaden utifrån Barkfors erbjudande. Våra kunder representerar bland annat åkerier, lastbilscentraler, internationell trafik, miljö/renhållning och specialtransporter. Våra största kunder omsätter upp till 2 miljarder och hanterar tiotusentals bokningar per dag.

Vi har styrkan av en bred och stor kundbas i ryggen, samtidigt som vi nu befinner oss i en spännande tillväxtfas med ett ökat antal nya kunder. Du kommer därför att ha ett helhetsansvar för säljprocessen, från prospektering till att stänga dina affärer. Det är viktigt att du drivs av att bygga och utveckla långsiktiga relationer med dina potentiella kunder. Som stöd i kunddialogen och säljprocessen arbetar du i ett erfaret team med våra implementationsprojektledare och produktexperter som alltid finns nära till hands.

Våra kunder finns över hela Sverige och när du är varm i kläderna kommer rollen därmed innebära en del resande. Du bör därför vara en person som trivs med kombinationen av kontorsjobb och att vara på resande fot.

Om dig

För att trivas och bli framgångsrik i rollen är din inställning lika viktig som din erfarenhet. Du har en stark inre motor, ser möjligheter och är kreativ i hur du agerar för att nå uppsatta mål och försäljningsbudget - du gillar helt enkelt att göra affärer.

I din portfölj är det viktigt att du har med dig följande:

- Erfarenhet av B2B-försäljning, med fördel inom mjukvara
- Förmåga att driva försäljning på ledningsnivå
- Intresse för Change Management
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska
- B-körkort


Utöver detta så är det viktigt att du är trygg i att skapa relationer och att lyssna in och förstå kundens behov, samtidigt som du är lyhörd för idéer till nya affärsmöjligheter.

Varför Barkfors?

Vi strävar efter att skapa en inkluderande och tillåtande atmosfär med högt i tak, där medarbetarnas prestationer uppmärksammas och firas. Vårt mål är att göra Barkfors till ett än mer trivsamt och meningsfullt ställe att jobba på, vi är därför alltid öppna för förslag och förbättringar som gör oss till ett bättre företag. Om du som oss vill kunna utvecklas i din roll och samtidigt ha kul med dina kollegor på vägen- då kommer du att trivas hos oss!

Låter detta intressant - kontakta oss!

Låter det här som en roll och ett team som du skulle kunna trivas i - då vill vi gärna höra mer från dig! Sök jobbet, connecta med oss eller dela detta med någon du tror skulle passa in.

Har du frågor om tjänsten, teamet eller företaget hör du av dig till Linnea Olsson, Talent Acquisition Specialist, linnea.olsson@progrits.se.

En del av Progrits

Barkfors är en del av Progrits - en nordisk mjukvarukoncern med ett tiotal entreprenörsdrivna bolag inom branscherna fordon, e-handel/logistik och resor. Vi drivs av teknisk innovation, med kravet att kundnyttan alltid står i centrum.

Att vara en del av Progrits innebär ökade möjligheter för utveckling både för oss som företag och för dig som anställd, och samtidigt större trygghet.

Ansök nu

Säljare / Junior Account Manager

Account manager
Läs mer Apr 26
Har du som mål att bli bäst inom företagsförsäljning och göra skillnad för både företag och människor genom framgångsrika affärer? Drivs du av utmaningar, att arbeta mot tydliga mål och att ständigt bli bättre? Då ska du fortsätta läsa och ansöka längre ner.

Om företaget

Bravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag där vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat.

Bravura Malmö består av ca 30 st medarbetare, där 8 av oss arbetar med försäljning. Här får du möjligheten att bli en del av ett stort, engagerat och personligt team som besitter mängder av kunskap.

Om tjänsten

Som Account Manager hos oss arbetar du med att bygga upp din egen kundbas och du har möjlighet att skaffa dig ett stort kontaktnät i näringslivet. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher i hela tjänstemannasektorn och vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll.

Du ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du självständigt prospekterar och bokar möten hos potentiella kundföretag. Väl ute på dina kundmöten gör du behovsanalys och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Du prisförhandlar och skriver offerter samt har ett tätt samarbete med dina kollegor på rekryterings- och bemanningsavdelningen. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder, det är en entreprenöriell miljö där du får driva dina egna affärer!Sales Trainee Program

- Sales Trainee Program är en del av Bravuras långsiktiga målsättning mot att bli bäst i världen på det vi gör. Vi vill med detta program ge dig bästa förutsättningarna att lyckas i din roll. Du kommer:
- Utvecklas inom försäljning och nå nya höjder
- Lära dig grunderna inom B2B-försäljning inklusive: mötesteknik & mötesstruktur, prissättning & förhandlingsteknik, affärsförståelse & kundfokus med mera.
- Vara del av ett framgångskoncept och snabb tillväxtresa
- Jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå.

Om du sliter för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Har du detta i kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

För att kunna utföra arbetet behövs dock att du har (eller planerar att ta) B-körkort samt goda kunskaper i svenska och bekväm med att uttrycka dig på engelska.

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt. Det är starkt meriterande med erfarenhet inom service och försäljning.Övrig information

Start: 8 augusti
Plats: Malmö
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna Frågor och svar - Bravura (https://www.bravura.se/fragor-och-svar)

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: Karriärsida - Bravura (https://www.bravura.se/din-karriar#hs_cos_wrapper_widget_1528111162772)

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport: Kontakta oss - Bravura (https://www.bravura.se/kontakt?gclid=CjwKCAjwjZmTBhB4EiwAynRmDwrOO9TBUCRbvUbbB898KkzqB-SD280AupAGV-iReyMObYzo99ZUdxoCF7oQAvD_BwE) så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare till marknadsledande mjukvarubolag

Account manager
Läs mer Apr 21
Har du några års erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att bygga långsiktiga relationer? Hos oss på Barkfors har du nu möjligheten att få vara med och ta vår nyförsäljning till nya höjder.

Vi är marknadsledande inom logtech och erbjuder en modern transportplaneringslösning för företag inom transport- och logistikbranschen. Med över 30 års erfarenhet och passion för nya innovationer kombinerar vi gårdagens lärdomar med den allra senaste tekniken. Våra kunder känner oss bäst genom vår kärnprodukt; mjukvaruprogrammet T5 som ger ett förbättrat stöd, ökad kontroll och effektivare administration av kundens kärnverksamhet.

Idag är vi över 20 anställda och vi arbetar ständigt tillsammans för att utveckla och erbjuda marknaden ett ledande system och starka kundrelationer.

Om rollen

I rollen som säljare hos oss kommer du att vara ansvarig för vår nyförsäljning och bli en nyckelspelare i att proaktivt bearbeta marknaden utifrån Barkfors erbjudande. Våra kunder representerar bland annat åkerier, lastbilscentraler, internationell trafik, miljö/renhållning och specialtransporter. Våra största kunder omsätter upp till 2 miljarder och hanterar tiotusentals bokningar per dag.

Vi har styrkan av en bred och stor kundbas i ryggen, samtidigt som vi nu befinner oss i en spännande tillväxtfas med ett ökat antal nya kunder. Du kommer därför att ha ett helhetsansvar för säljprocessen, från prospektering till att stänga dina affärer. Det är viktigt att du drivs av att bygga och utveckla långsiktiga relationer med dina potentiella kunder. Som stöd i kunddialogen och säljprocessen arbetar du i ett erfaret team med våra implementationsprojektledare och produktexperter som alltid finns nära till hands.

Våra kunder finns över hela Sverige och när du är varm i kläderna kommer rollen därmed innebära en del resande. Du bör därför vara en person som trivs med kombinationen av kontorsjobb och att vara på resande fot.

Om dig

För att trivas och bli framgångsrik i rollen är din inställning lika viktig som din erfarenhet. Du har en stark inre motor, ser möjligheter och är kreativ i hur du agerar för att nå uppsatta mål och försäljningsbudget - du gillar helt enkelt att göra affärer.

I din portfölj är det viktigt att du har med dig följande:

- Erfarenhet av B2B-försäljning, med fördel inom mjukvara
- Förmåga att driva försäljning på ledningsnivå
- Intresse för Change Management
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska
- B-körkort


Utöver detta så är det viktigt att du är trygg i att skapa relationer och att lyssna in och förstå kundens behov, samtidigt som du är lyhörd för idéer till nya affärsmöjligheter.

Varför Barkfors?

Vi strävar efter att skapa en inkluderande och tillåtande atmosfär med högt i tak, där medarbetarnas prestationer uppmärksammas och firas. Vårt mål är att göra Barkfors till ett än mer trivsamt och meningsfullt ställe att jobba på, vi är därför alltid öppna för förslag och förbättringar som gör oss till ett bättre företag. Om du som oss vill kunna utvecklas i din roll och samtidigt ha kul med dina kollegor på vägen- då kommer du att trivas hos oss!

Låter detta intressant - kontakta oss!

Låter det här som en roll och ett team som du skulle kunna trivas i - då vill vi gärna höra mer från dig! Sök jobbet, connecta med oss eller dela detta med någon du tror skulle passa in.

Har du frågor om tjänsten, teamet eller företaget hör du av dig till Linnea Olsson, Talent Acquisition Specialist, linnea.olsson@progrits.se.

En del av Progrits

Barkfors är en del av Progrits - en nordisk mjukvarukoncern med ett tiotal entreprenörsdrivna bolag inom branscherna fordon, e-handel/logistik och resor. Vi drivs av teknisk innovation, med kravet att kundnyttan alltid står i centrum.

Att vara en del av Progrits innebär ökade möjligheter för utveckling både för oss som företag och för dig som anställd, och samtidigt större trygghet.

Ansök nu

Säljare till marknadsledande mjukvarubolag

Account manager
Läs mer Apr 14
Har du några års erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att bygga långsiktiga relationer? Hos oss på Barkfors har du nu möjligheten att få vara med och ta vår nyförsäljning till nya höjder.

Vi är marknadsledande inom logtech och erbjuder en modern transportplaneringslösning för företag inom transport- och logistikbranschen. Med över 30 års erfarenhet och passion för nya innovationer kombinerar vi gårdagens lärdomar med den allra senaste tekniken. Våra kunder känner oss bäst genom vår kärnprodukt; mjukvaruprogrammet T5 som ger ett förbättrat stöd, ökad kontroll och effektivare administration av kundens kärnverksamhet.

Idag är vi över 20 anställda och vi arbetar ständigt tillsammans för att utveckla och erbjuda marknaden ett ledande system och starka kundrelationer.

Om rollen

I rollen som säljare hos oss kommer du att vara ansvarig för vår nyförsäljning och bli en nyckelspelare i att proaktivt bearbeta marknaden utifrån Barkfors erbjudande. Våra kunder representerar bland annat åkerier, lastbilscentraler, internationell trafik, miljö/renhållning och specialtransporter. Våra största kunder omsätter upp till 2 miljarder och hanterar tiotusentals bokningar per dag.

Vi har styrkan av en bred och stor kundbas i ryggen, samtidigt som vi nu befinner oss i en spännande tillväxtfas med ett ökat antal nya kunder. Du kommer därför att ha ett helhetsansvar för säljprocessen, från prospektering till att stänga dina affärer. Det är viktigt att du drivs av att bygga och utveckla långsiktiga relationer med dina potentiella kunder. Som stöd i kunddialogen och säljprocessen arbetar du i ett erfaret team med våra implementationsprojektledare och produktexperter som alltid finns nära till hands.

Våra kunder finns över hela Sverige och när du är varm i kläderna kommer rollen därmed innebära en del resande. Du bör därför vara en person som trivs med kombinationen av kontorsjobb och att vara på resande fot.

Om dig

För att trivas och bli framgångsrik i rollen är din inställning lika viktig som din erfarenhet. Du har en stark inre motor, ser möjligheter och är kreativ i hur du agerar för att nå uppsatta mål och försäljningsbudget - du gillar helt enkelt att göra affärer.

I din portfölj är det viktigt att du har med dig följande:

- Erfarenhet av B2B-försäljning, med fördel inom mjukvara
- Förmåga att driva försäljning på ledningsnivå
- Intresse för Change Management
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska
- B-körkort


Utöver detta så är det viktigt att du är trygg i att skapa relationer och att lyssna in och förstå kundens behov, samtidigt som du är lyhörd för idéer till nya affärsmöjligheter.

Varför Barkfors?

Vi strävar efter att skapa en inkluderande och tillåtande atmosfär med högt i tak, där medarbetarnas prestationer uppmärksammas och firas. Vårt mål är att göra Barkfors till ett än mer trivsamt och meningsfullt ställe att jobba på, vi är därför alltid öppna för förslag och förbättringar som gör oss till ett bättre företag. Om du som oss vill kunna utvecklas i din roll och samtidigt ha kul med dina kollegor på vägen- då kommer du att trivas hos oss!

Låter detta intressant - kontakta oss!

Låter det här som en roll och ett team som du skulle kunna trivas i - då vill vi gärna höra mer från dig! Sök jobbet, connecta med oss eller dela detta med någon du tror skulle passa in.

Har du frågor om tjänsten, teamet eller företaget hör du av dig till Linnea Olsson, Talent Acquisition Specialist, linnea.olsson@progrits.se.

En del av Progrits

Barkfors är en del av Progrits - en nordisk mjukvarukoncern med ett tiotal entreprenörsdrivna bolag inom branscherna fordon, e-handel/logistik och resor. Vi drivs av teknisk innovation, med kravet att kundnyttan alltid står i centrum.

Att vara en del av Progrits innebär ökade möjligheter för utveckling både för oss som företag och för dig som anställd, och samtidigt större trygghet.

Ansök nu

Account Manager Malmö

Account manager
Läs mer Apr 8
Just nu söker Amarelle & Partners en specialistsäljare med fokus på Backup & Disaster recovery till Active IT´s kontor i centrala Malmö.

Brinner du för att säkra kundens tillgångar och deras information? Vill du aktivt delta i vidareutvecklingen av dataskydd, ett av våra snabbast växande affärsområden på IT-marknaden? Har du vassa säljkompetenser? Tillhör de som inte nöjer sig med det vanliga utan vill mer? Då ska du söka denna tjänst som är en direktrekrytering till kund!

Om företaget

Active IT har som företag varit verksamt sedan 1998. Företaget har under årens lopp arbetat med såväl stora som små företag och expanderar nu sin verksamhet. En central del i verksamheten är att varje kund är lika viktig och ska känna sig välkommen och trygg hos Active IT.

Active IT är verksamma inom många olika branscher såsom arkitektkontor, vårdsektorn, sälj och marknad. Företaget hjälper kunder med allt från inköp och projektering till installation och underhåll av IT-system. Digitalisering av tjänster och hög säkerhet utgör en central del av uppdragen.

Active IT har sedan tre år tillbaka haft hedersuppdraget att distribuera Arcserve, en av världens mest erfarna leverantörer av lösningar för Backup och Disaster Recovery. Arcserve har i 35 år löst utmaningar för många verksamheter inom IT genom innovation och ihärdig produktutveckling för pålitliga lösningar för att verksamheten skall kunna drivas utan avbrott eller dataförlust.

Eftersom efterfrågan av dataskydd växer explosionsartat behöver vi förstärka vårt team med vassa sälj-kompetenser. Vi söker därför en ny kollega som likt oss inte nöjer sig med det vanliga utan vill mer. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att utveckla våra kunder med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och kan jobba självgående.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ha Norden och Baltikum som arbetsfält och ansvara för hela säljprocessen, från första kontakt till kontrakt och uppföljning. Du utgår från centrala Malmö och kommer bearbeta nya såväl som befintliga kunder.

I arbetsuppgifterna ingår:

- Ta emot inkommande samtal och utföra utgående telefonsamtal från/till strategiska partners för att identifiera affärsmöjligheter
- Rekrytera nya partners. Detta kommer att omfatta rekrytering av värdegivande återförsäljare och hantera tjänsteleverantörer
- Följa upp affärsmöjligheter (leads, offerter etc.) och driva partners intäktsgenererande aktiviteter
- Demonstrera konsekvent uppnående av försäljningskvoten
- Erfarenhet av Microsoft Office samt ha en förståelse för CRM system.
- Förmåga att stänga affärer samtidigt som man uppnår en hög grad av partnernöjdhet
- Utföra andra uppgifter och projekt enligt på uppdragsbasis


Kvalifikationer

- Erfarenhet inom lösningsorienterad IT-försäljning

- Erfarenhet inom Kanalbaserad försäljning
- Bevisad prestanda inom angivna försäljningsområden
- Måste ha kunskaper i olika program såsom Microsoft Office och en förståelse för CRM-verktyg
- Utmärkt skriftlig, muntlig och presentationsteknik
- Förmåga att tillämpa entreprenörsstyrkor på ett drivet och framåtblickande sätt
- Måste kunna resa i tjänst
- Besitta arbetsetik och tidshantering
- Flytande i engelska och svenska


Du erbjuds
Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att vara en del av våra kunders digitaliserings-resa, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter kunder i fokus. Du kommer vara delaktig i ett litet team där du kan vara med på en fantastisk resa!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Amarelle & Partners. För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringspartnern Martin Amarelle på martin@amarelle.se

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Malmö

Omfattning: Heltid

Sökord: Säljare, KAM Säljare, Försäljning, IT sälj, Specialsförsäljare, Innesäljare, Account manager, Key account manager, Dataskydd, Backup, Disaster recovery, Skåne, Malmö, Heltid

Ansök nu

Säljare till marknadsledande mjukvarubolag

Account manager
Läs mer Apr 7
Har du några års erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att bygga långsiktiga relationer? Hos oss på Barkfors har du nu möjligheten att få vara med och ta vår nyförsäljning till nya höjder.

Vi är marknadsledande inom logtech och erbjuder en modern transportplaneringslösning för företag inom transport- och logistikbranschen. Med över 30 års erfarenhet och passion för nya innovationer kombinerar vi gårdagens lärdomar med den allra senaste tekniken. Våra kunder känner oss bäst genom vår kärnprodukt; mjukvaruprogrammet T5 som ger ett förbättrat stöd, ökad kontroll och effektivare administration av kundens kärnverksamhet.

Idag är vi över 20 anställda och vi arbetar ständigt tillsammans för att utveckla och erbjuda marknaden ett ledande system och starka kundrelationer.

Om rollen

I rollen som säljare hos oss kommer du att vara ansvarig för vår nyförsäljning och bli en nyckelspelare i att proaktivt bearbeta marknaden utifrån Barkfors erbjudande. Våra kunder representerar bland annat åkerier, lastbilscentraler, internationell trafik, miljö/renhållning och specialtransporter. Våra största kunder omsätter upp till 2 miljarder och hanterar tiotusentals bokningar per dag.

Vi har styrkan av en bred och stor kundbas i ryggen, samtidigt som vi nu befinner oss i en spännande tillväxtfas med ett ökat antal nya kunder. Du kommer därför att ha ett helhetsansvar för säljprocessen, från prospektering till att stänga dina affärer. Det är viktigt att du drivs av att bygga och utveckla långsiktiga relationer med dina potentiella kunder. Som stöd i kunddialogen och säljprocessen arbetar du i ett erfaret team med våra implementationsprojektledare och produktexperter som alltid finns nära till hands.

Våra kunder finns över hela Sverige och när du är varm i kläderna kommer rollen därmed innebära en del resande. Du bör därför vara en person som trivs med kombinationen av kontorsjobb och att vara på resande fot.

Om dig

För att trivas och bli framgångsrik i rollen är din inställning lika viktig som din erfarenhet. Du har en stark inre motor, ser möjligheter och är kreativ i hur du agerar för att nå uppsatta mål och försäljningsbudget - du gillar helt enkelt att göra affärer.

I din portfölj är det viktigt att du har med dig följande:

- Erfarenhet av B2B-försäljning, med fördel inom mjukvara
- Förmåga att driva försäljning på ledningsnivå
- Intresse för Change Management
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska
- B-körkort


Utöver detta så är det viktigt att du är trygg i att skapa relationer och att lyssna in och förstå kundens behov, samtidigt som du är lyhörd för idéer till nya affärsmöjligheter.

Varför Barkfors?

Vi strävar efter att skapa en inkluderande och tillåtande atmosfär med högt i tak, där medarbetarnas prestationer uppmärksammas och firas. Vårt mål är att göra Barkfors till ett än mer trivsamt och meningsfullt ställe att jobba på, vi är därför alltid öppna för förslag och förbättringar som gör oss till ett bättre företag. Om du som oss vill kunna utvecklas i din roll och samtidigt ha kul med dina kollegor på vägen- då kommer du att trivas hos oss!

Låter detta intressant - kontakta oss!

Låter det här som en roll och ett team som du skulle kunna trivas i - då vill vi gärna höra mer från dig! Sök jobbet, connecta med oss eller dela detta med någon du tror skulle passa in.

Har du frågor om tjänsten, teamet eller företaget hör du av dig till Linnea Olsson, Talent Acquisition Specialist, linnea.olsson@progrits.se.

En del av Progrits

Barkfors är en del av Progrits - en nordisk mjukvarukoncern med ett tiotal entreprenörsdrivna bolag inom branscherna fordon, e-handel/logistik och resor. Vi drivs av teknisk innovation, med kravet att kundnyttan alltid står i centrum.

Att vara en del av Progrits innebär ökade möjligheter för utveckling både för oss som företag och för dig som anställd, och samtidigt större trygghet.

Ansök nu

Säljare till marknadsledande mjukvarubolag

Account manager
Läs mer Apr 5
Har du några års erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att bygga långsiktiga relationer? Hos oss på Barkfors har du nu möjligheten att få vara med och ta vår nyförsäljning till nya höjder.

Vi är marknadsledande inom logtech och erbjuder en modern transportplaneringslösning för företag inom transport- och logistikbranschen. Med över 30 års erfarenhet och passion för nya innovationer kombinerar vi gårdagens lärdomar med den allra senaste tekniken. Våra kunder känner oss bäst genom vår kärnprodukt; mjukvaruprogrammet T5 som ger ett förbättrat stöd, ökad kontroll och effektivare administration av kundens kärnverksamhet.

Idag är vi över 20 anställda och vi arbetar ständigt tillsammans för att utveckla och erbjuda marknaden ett ledande system och starka kundrelationer.

Om rollen

I rollen som säljare hos oss kommer du att vara ansvarig för vår nyförsäljning och bli en nyckelspelare i att proaktivt bearbeta marknaden utifrån Barkfors erbjudande. Våra kunder representerar bland annat åkerier, lastbilscentraler, internationell trafik, miljö/renhållning och specialtransporter. Våra största kunder omsätter upp till 2 miljarder och hanterar tiotusentals bokningar per dag.

Vi har styrkan av en bred och stor kundbas i ryggen, samtidigt som vi nu befinner oss i en spännande tillväxtfas med ett ökat antal nya kunder. Du kommer därför att ha ett helhetsansvar för säljprocessen, från prospektering till att stänga dina affärer. Det är viktigt att du drivs av att bygga och utveckla långsiktiga relationer med dina potentiella kunder. Som stöd i kunddialogen och säljprocessen arbetar du i ett erfaret team med våra implementationsprojektledare och produktexperter som alltid finns nära till hands.

Våra kunder finns över hela Sverige och när du är varm i kläderna kommer rollen därmed innebära en del resande. Du bör därför vara en person som trivs med kombinationen av kontorsjobb och att vara på resande fot.

Om dig

För att trivas och bli framgångsrik i rollen är din inställning lika viktig som din erfarenhet. Du har en stark inre motor, ser möjligheter och är kreativ i hur du agerar för att nå uppsatta mål och försäljningsbudget - du gillar helt enkelt att göra affärer.

I din portfölj är det viktigt att du har med dig följande:

- Erfarenhet av B2B-försäljning, med fördel inom mjukvara
- Förmåga att driva försäljning på ledningsnivå
- Intresse för Change Management
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska
- B-körkort


Utöver detta så är det viktigt att du är trygg i att skapa relationer och att lyssna in och förstå kundens behov, samtidigt som du är lyhörd för idéer till nya affärsmöjligheter.

Varför Barkfors?

Vi strävar efter att skapa en inkluderande och tillåtande atmosfär med högt i tak, där medarbetarnas prestationer uppmärksammas och firas. Vårt mål är att göra Barkfors till ett än mer trivsamt och meningsfullt ställe att jobba på, vi är därför alltid öppna för förslag och förbättringar som gör oss till ett bättre företag. Om du som oss vill kunna utvecklas i din roll och samtidigt ha kul med dina kollegor på vägen- då kommer du att trivas hos oss!

Låter detta intressant - kontakta oss!

Låter det här som en roll och ett team som du skulle kunna trivas i - då vill vi gärna höra mer från dig! Sök jobbet, connecta med oss eller dela detta med någon du tror skulle passa in.

Har du frågor om tjänsten, teamet eller företaget hör du av dig till Linnea Olsson, Talent Acquisition Specialist, linnea.olsson@progrits.se.

En del av Progrits

Barkfors är en del av Progrits - en nordisk mjukvarukoncern med ett tiotal entreprenörsdrivna bolag inom branscherna fordon, e-handel/logistik och resor. Vi drivs av teknisk innovation, med kravet att kundnyttan alltid står i centrum.

Att vara en del av Progrits innebär ökade möjligheter för utveckling både för oss som företag och för dig som anställd, och samtidigt större trygghet.

Ansök nu

Account managers

Account manager
Läs mer Apr 4
Affärsorienterade Account Managers inom IT & Telekom

Vi rekryterar account managers till StjärnaFyrkants företagscenter i centrala Malmö.

Om StjärnaFyrkant

Företaget grundades 1996 och är idag en rikstäckande butikskedja som erbjuder företagskunder produkter inom IT, telekom och fordonskommunikation och digitala tjänster. Man är dessutom Sveriges snabbast växande kedja för molnbaserade kommunikationstänster som tex företagsväxlar och ip-telefoni. Med sin lokala närvaro och användarvänliga lösningar drivs man av att bli kundens ”kunniga kompis”. Detta genom att vara en pålitlig partner som med digital teknik löser företagets behov och bidrar till ökad effektivitet och lönsamhet.

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager har du en relativt fri roll där du jobbar med kunderna via telefon, chat, mail och andra digitala kanaler. Även fysiskt kundmöte på lokal nivå förekommer Du ansvarar för dina kunder och bygger med tiden upp din egen kundstock som du affärsutvecklar och breddar genom långvariga relationer med hög nivå på kundservice. Det innebär uppsökande försäljning mot framförallt nya men även en del befintliga kunder. Du bearbetar potentiella kunder över hela landet och riktar dig mot såväl små och medelstora som till större företag inom samtliga olika branscher. Du arbetar med en bred produktportfölj och har fullt ansvar över hela säljprocessen från start till mål.

Vi söker både ambitiösa talanger som är beredda att arbeta hårt för att utvecklas och erfarna säljare som är redo för nästa steg i karriären.

Vem är du?

Älskar att göra bra affärer

En duktig relationsbyggare som sätter kunden i fokus

Har gärna erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon eller andra kanaler

Är duktig på att se möjligheter och hitta lösningar

Du sprider positiv attityd och trivs med att arbeta i team med mycket energi

Du är tävlingsinriktad och tycker om att nå mål

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder fast lön med provision. En modern arbetsplats mitt i city med stark teamkänsla och sköna kollegor. Utveckling och krav som hjälper dig att hela tiden ta nästa steg i din karriär som säljare.

Ansök nu

Säljare till Cacharge // Malmö

Account manager
Läs mer Mar 31
Laddplatser åt alla! Vi är ett svenskt företag som erbjuder en komplett lösning inom elbilsladdning för en ekonomisk hållbarhet med en minimal administration vid allt från lägenheter, arbetsplatser och fastighetsföreningar till infartsparkeringar och flygplatser. Med flexibilitet som ledord skapar vi tillsammans ekonomiskt lönsam elbilsladdning, vilket gör elbilsboomen möjlig och hållbarhet lönsamt. Vi tillhandahåller även alla delar av laddlösningen inklusive laddbox, laddtjänster, betalningar och support i ett kostnadseffektivt paket. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter dig som vill öka vår business, men kanske framförallt få våra kunders leenden att aldrig flagna. Är du vår nya säljare: Den genialiske relationsbyggaren? Läs vidare.Om tjänsten
Föredrar du längre säljprocesser där kundvård och tålamod står i fokus? Härligt. Hos oss kommer du bli säljansvarig på regionnivå med fokus på både utgående och inkommande aktivitet. . Ditt primära kundsegment är BRF:er, kommersiella fastighetsägare och partners där du ihärdigt och strukturerat följer upp och bygger relationer. Men med ditt lugn och din förmåga att ta olika typer av människor, gör du det möjligt för oss att få ut vårt varumärke på rätt sätt. Här kommer du även få bygga ditt eget nätverk - jobba över flera kontaktytor där både fastighetsägare och elektriker ingår. Om du också tror på att hållbarhet ska vara lönsamt och verkligen vill få möjligheten att testa dina idéer tills motsatsen är bevisad, tycker vi du ska söka tjänsten redan idag!


Vi söker dig som...
kavlar upp ärmarna eller sätter upp håret i en knut och tålmodigt jobbar på, i både upp- och nedförsbackar. Enligt dig är det ingenting som slår känslan när ett projekt går i mål - för det bevisar att struktur varar längst. Smidigt rör du dig i olika sociala sammanhang, anpassar dig utan att gå för långt ifrån din egen personlighet. Vi tror även att du är nyfiken och vill lära dig nya saker samtidigt som du vill ständigt utvecklas inom din roll. Med din pedagogiska ton och dina öron som tar in information och omvandlar det till kundnöjdhet, hoppas vi att du är lika intresserad av oss som vi är av dig.Våra önskemål till dig:

- Några års erfarenhet av B2B-försäljning
- Körkort
- Meriterande om du har erfarenhet från branschen sedan innan


Varför Cacharge?
Hos oss kommer du få jobba i en spännande bransch där marknaden är mogen för vårt erbjudande. Vi är på en tillväxtresa där den internationella marknaden står framför oss. Du kommer även få möjligheten att jobba hemifrån eller ifrån ett kontorshotell. Ärlighet varar längst och det kommer krävas mycket jobb men också ge avkastning i form av lärdomar och roliga stunder på vägen. Om du är redo att tackla dagens problem med ditt sinne för lösningar, vill vi välkomna dig hem till oss!START: Enligt överenskommelse
PLATS: Malmö
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörligt
KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-04-30

Vill du påverka din arbetsdag? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här (https://www.facebook.com/oddwork/).

Ansök nu

ACCOUNT MANAGER MALMÖ

Account manager
Läs mer Mar 23
NOVA betyder stjärna!Vi söker nu efter nya stjärnor till vårt team i Malmö.

Nova Business är ett väletablerat företag i branschen och har hjälpt svenska företag med sin upphandling av telefoni i över 10år.

Vi är en oberoende återförsäljare inom fast och mobil telekommunikation som arbetar med direktförsäljning mot företag på svenska marknaden.

Huvudkontoret ligger i centrala Malmö på Södra Förstadsgatan där vi sitter i ljusa och fräscha lokaler som är ett stenkast ifrån Triangeln.

Vi använder en av marknadens bästa Sälj/CRM system ”RETAILER”Vi söker dig som:

Vill vara med och bygga och skapa din egna framgång.

Vill ha roligt på jobbet.

Är driven och Engagerad.

Brinner för försäljning och service.

Har en hög arbetsmoral.

Har god kommunikativ förmåga och är van att göra affärer via personliga möten, TEAMS samt via telefon.

Kan hantera olika typer av människor och förstår vikten av ett gott bemötande

Gillar att jobba i team samt är själv driven.

Vi erbjuder dig:

En stabil och rolig arbetsplats.

Erfarna ledare och management.

Moderna lokaler i centrala Malmö.

Generös lönemodell utan tak.

Möjlighet att utvecklas både personligen och i din yrkesroll.Vi tror att du som säljare trivs allra bäst när du kan skapa ditt eget resultat, är fri från administrativt jobb samt har möjlighet att påverka din egen lön.

Därför har du som säljare tillgång till 8st duktiga agenter som jobbar heltid med att supportera dig med all administration som kan uppstå i denna relativt komplexa bransch.

Vi bistår även med coachning, ledarskap under hela din tid med oss samt du får en gedigen sälj och produktutbildning.

Titel: Account Manager

Anställningsform: Heltid, Tillsvidareanställning

Arbetstider: Vardagar 08.30 - 17.00Urval och tillsättning sker löpande.

Ansök nu

Affärsdriven Account Manager

Account manager
Läs mer Mar 15
Castra Syd fortsätter att växa, och letar efter dig som vill växa och utvecklas tillsammans med oss!
På fem år har vi gått från att vara 5 anställda i Syd, till att vi nu är nästan 90 anställda, med massa fantastiska kollegor, kunder och partners!

Internt är vi ett gäng som jobbar med både sälj, rekrytering och konsultvård. Alla brinner för sälj och affärsskapande, men vi hinner inte med.

Därför söker vi dig som både vill vara med och utveckla våra befintliga kunder, och bearbeta nya kunder.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du:

- Har några års erfarenhet av försäljning inom bemannings- rekryterings- eller konsultbranschen, gärna kopplat till IT.
- Har någon eftergymnasial utbildning.
- Är van att styra din egen agenda och fylla din egen kalender.
- Är en relationsbyggare.
- Verkligen brinner för att göra affärer och bygga bolag.


Varför ska du välja oss?

- Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar tillsammans och hjälper varandra.
- Det går bra för oss, vi har en stark tillväxt och jobbar med många intressanta kunder i regionen.
- Här finns möjlighet att utvecklas i rollen, exempelvis som konsultchef, jobba med partners, offentlig sektor…
- Vi har helt fantastiska konsulter med stort engagemang och grym kompetens.


- Du kan bli delägare, vara med och driva saker, och mycket mer.


I den här rekryteringen samarbetar vi med Filip Morfiadakis, +46 707-57 91 10. Du söker tjänsten via länken


Om Castra

Castra är en entreprenörsdriven och medarbetarägd konsultgrupp med korta beslutsvägar. Vi erbjuder seniora konsulter inom IT, management och industriteknik.

På Castra erbjuder vi unika utvecklingsmöjligheter, frihet och flexibilitet, i både anställningsform och arbete. Vårt upplägg ger våra medarbetare stor frihet att styra över sin egen tid och arbetssituation, att ha möjlighet att utvecklas och forma sin anställning utefter sina egna behov och önskemål. Genom att erbjuda våra medarbetare möjligheten att kunna välja och påverka fritt möjliggör vi ett bättre samspel mellan arbete och fritid.

Vi är stolta över att alltid leverera högkvalificerade konsulter till våra kunder och att genom hela tidsperioden finnas till hands som ett stöd för både konsult och kund. Vi sticker ut med vår kompetens och kan därför erbjuda en effektgaranti på våra leveranser.

Castra är certifierade Great Place to Work 2017, 2018, 2019, 2020 och 2021. Certifieringen grundar sig på Great Place to Works internationella standard för utvärdering av arbetsplatser och innebär att Castra uppfyller de krav på kulturskapande aktiviteter som ställs av organisationen. En omfattande utvärdering av medarbetarnas uppfattning om trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap har genomförts, så väl som en kulturutvärdering där organisationens arbete med kulturfrågor granskats.

Ansök nu

Ability Hub söker dig!

Account manager
Läs mer Apr 11
Är du en driven och social person som är i början av sin säljkarriär? Då är tjänsteförmedlare hos Ability Hub något för dig!Ability Hub är ett lönsamt och växande säljföretag där vi tillsammans med våra medarbetar vill utvecklas ytterligare. Till vårt kontor i Malmö söker vi nu dig som har viljan att utvecklas, är nyfiken och gillar att knyta nya kontakter. Kontoret ligger mitt i Malmö city, nära för pendling.


Vi är nyfikna på vem du är och tror att det här stämmer in på dig:


Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta.
Du har lätt för att kommunicera med människor och hitta lösningar.
Du är målmedveten och gillar att se resultat.
Du vill jobba med kvalitativa tjänster som hjälper personer i deras vardag.


Vi erbjuder:


Verktyg och personlig coaching för att du ska utvecklas och lyckas i rollen.
Hög timlön och provision.
En familjär företagskultur och engagerade kollegor.
En central arbetsplats i ljusa lokaler, mitt i Malmö.
Aktiviteter såsom kickoffer, luncher och tävlingar är en dal av vardagen hos oss.Vilka tjänster är det vi förmedlar:


Ability Hub Group förmedlar idag tjänster från Svensk Säkerhetstjänst och Svensk Säkerhetstjänst NET vilket innefattar mobila tjänster samt säkerhetstjänster som ID-brickor, Spärrtjänst, Rättshjälp osv.
Med anrika SST (på marknaden sedan 1956) har vi en stabil bas att står på och hög trovärdighet mot våra nuvarande och blivande kunder vilket i många fall skiljer oss mot konkurrenterna på marknaden!
Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen!

Ansök nu

Account Manager SST NET

Account manager
Läs mer Jul 4
Nytt
Vi söker nya, hungriga talanger till något av våra säljkontor. 


Är du nyfiken på en säljkarriär är SST NET rätt ställe att börja hos och förhoppningsvis längre än så när vi hjälper dig att komma igång med din säljkarriär.

Vårt moderbolag SSTs säkerhetsprodukter tillsammans med SST NETs mobila tjänster ger en unik paketering som ingen annan kan erbjuda marknaden, så mycket mer än bara ett mobilabonnemang!

SST NET är mobiloperatören som har det lilla extra att erbjuda!

Detta gör att våra säljare som lyckas idag alltid har något att erbjuda den presumtiva kunden i andra sidan av telefonen eller på andra sidan disken.

Att dessutom ha vårt moderbolag SST - Svensk Säkerhetstjänst i ryggen (som funnits sedan 1956) gör inte saken sämre - 65år på marknaden bär respekt med sig!

Läs allt om våra produkter på www.sstnet.se

Vi har idag säljkontor med duktiga säljare i Malmö och Helsingborg men vi behöver blir fler!

Till vårt kontor i Malmö välkomnar vi nu nya säljare som ska komma in i värmen hos det befintliga gäng som jobbar hos oss idag! 

Vi har en fräsch lokal i Malmö mitt i stadskärnan med nära till allt!

 Du som söker får gärna vara, 

Social
Driven
Ordningsam
Tävlingsmänniska
Erfarenhet är ett plus i kanten men vi bedömer samtliga personer likvärdigt under intervjun.

För rätt person finns goda chanser till att växa inom företaget då samtliga ledare på säljkontoren börjat som säljare hos oss!

Vi utbildar alla säljare ifrån grunden och man får kontinuerlig coachning av sin säljcoach och dagarna fylls av mål och tävlingar!

Timlön 150kr per timme + hög provision.

Snittlöner på våra säljare är mellan 18-30 000:-

Välkommen in med en ansökan , tjänsterna tillsätts löpande.

Ansök nu

Sales Development Representative - Upsales

Account manager
Läs mer Mar 2
PinMeTo is a SaaS platform that connects multi-location brands with the biggest search, map, and social media platforms, letting them keep their business information up-to-date everywhere, manage their reviews, and maximize their social reach - all from one place.

Having left the startup phase, PinMeTo are now scaling up in order to deliver our unique product to world leading brands. We are therefore in search of a Sales Development Representative, SDR, to join our Upsales team. This is a (https://www.bernieportal.com/remote-workforce-management/)position where most of your team is working close to our European offices in central Malmö and Stockholm in Sweden, Sopot in Poland or Lisbon in Portugal. You can work part time or full time.

About the job & the team

In this position, you will be a part of PinMeTo's Upsales team. As a Sales development representative you will generate new business opportunities by converting prospects into meetings. You will of course get an introduction to both the company and the product to be able to deliver top class with the best conditions. The SDR is responsible for identifying and researching the PinMeTo customer base to have consultative discussions and book meetings with senior managers to generate new business opportunities. Your experience is not more important than your desire to learn.

Key Responsibilities

- Managing both our existing sales pipeline and developing new business opportunities
- Engage current users to expand awareness, educate, ask for referrals, identify new opportunities and develop account intelligence
- Proactively prospect potential customers by phone, email and social sales activities
- Map prospect accounts by doing research online and in PinMeTo CRM system
- Engage executives in targeted prospect accounts
- Arrange discussions with senior executives around their business needs
- Manage and maintain a pipeline of potential clients
- Maintain and extend our prospect base in our CRM system


Your profile

The successful candidate is self-motivated and driven by clear goals, methodical and tenacious, and can effectively interact with a team. You have good communication and social skills and the ability to write short, sharp emails, and you also have a great phone and video manner. We are looking for a flexible, structured and hard working person who's ready to roll up their sleeves.

- Language skills: Fluent in English and other major languages are seen as a plus.
- Background from any of the following industry sectors is a plus, but not necessary: B2B SaaS, telemarketing, phone sales, digital and mobile marketing, retail, brands selling directly to customers.


What we offer:

PinMeTo is a young and fast growing company where everything is possible. We believe in diversity in people and love to explore each other's cultural differences. Now you have the chance to be a part of a playful and highly skilled team with 20+ nationalities.

Sounds like fun? Then we'd love to get to know you! ????

About PinMeTo

PinMeTo offers a SaaS platform for managing business information and online conversations of large multi-location organizations across thousands of online services, apps and other directories to boost brand engagement, drive foot traffic, and increase sales.

Trusted by enterprise companies like 7-Eleven, Asics, Hertz, and hundreds of other brands, PinMeTo is quickly becoming a global leader in Local Search technology.

Ansök nu

Junior Account Manager - South

Account manager
Läs mer Feb 22
Is creating and building long term relationships in your DNA? Would you enjoy working with that on a day to day basis at Sweden's most upcoming Tech-company? Today we have collaborations with thousands of restaurants around Sweden, where we know that the key element for success lies in the relationships with our partners. Besides taking ownership for these relationships with our partners in the south region of Sweden you will also make sure that our partners are well informed about what more we can offer them. If your fingers are itching and you feel that it is time to be part of our fast journey, we might become good friends! Your passion, energy and engagement will be more important than ticking all the boxes in our qualification list - are you the one? Come join the fun!

WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

- Strengthen the relationship with our restaurant partners in Malmö and south part of Sweden by frequently visit them as well as contacting them over phone

- Take ownership over hundreds of accounts and being their point of contact

- Additional sales that creates value for our restaurant partners

- Provide our partners with marketing material such as flags, stickers etc.YOU ARE

- Structured - For you it’s easypeasy to structure your day in the most effective way

- Fearless - You probably enjoy not knowing what the next day will bring

- Self-Reliant - You grab new tasks before someone asks you to

- Result Oriented - Results, results, results - yes we love great results! What would we be without all amazing result driven foodorians!

- Relationship builder - Except for this, you love to create new, as well as building long term relationships. You have a prestigeless way of handling your daily work and love when things move fast!REQUIRED QUALIFICATIONS

- You have previous experience from sales and customer relations, probably from the restaurant industry, warehouse or other service/sales oriented area. Most important is that you want to continue or kick-start your sales career at foodora!

- You have good system knowledge, and it will be considered a plus if you have experience from Salesforce

- You communicate fluently verbally and in writing in both Swedish and English. Other languages such as arabic, mandarin or turkish will be considered a plus

- You have a driver's licenseStart date: According to notice period

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Please check in our instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) in the meantime to see what’s going on right now. Who knows, they might be your future colleagues!

WHO WE ARE

We are foodorians, a happy gang of food lovers all eager to create the delivery service of the future! For us, humility, innovation and teamwork make up the cornerstone for our success, combined with a shared entrepreneurial spirit. We are currently breaking new grounds in the industry by completely redefining what a delivery service actually is - therefore, high tempo and flexibility is common and days never look the same (really!).

We are people from all backgrounds, with different experiences and wildly varied ideas and opinions. This is something we value highly, since we fully believe that diversity is what builds our culture and success. We are proud of being an employer for people from all corners of the world and at the same time distinguish ourselves as one of the fastest growing companies within LMD*!

Sure, growth and success is all fun and games, but let’s be clear: it cannot happen at the expense of our sustainability work. Since January 2020 we are a carbon neutral business, not just in Sweden but for our whole European operation. Our goals are ambitious to be leading the way for sustainability within our industry - from supplying 100% electrical transportation to promoting more environmentally friendly food choices, we want to stand for a green future! Are you in?

LMD stands for Last Mile Delivery. That, and many other nerdy abbreviations, is something you’ll come to learn when you start. ;)

BENEFITS

- Wellness allowance

- Employee discount at foodora (wohoo!)

- Occupational pension, incl. premium exemption insurance, accident insurance, life insurance

- Benify

- Awesome AW’s and parties (we can’t wait to have them back)!

Ansök nu

Account Manager Commercial till Uponor AB region sydsverige

Account manager
Läs mer Jul 5
Nytt
Arbetsbeskrivning
Rollen som Account Manager Commercial är ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag. På Uponor kommer du att ansvara för både en befintlig portfölj av kunder men också med bearbetning av nya kunder inom segmentet commercial med utgångspunkt från sydsverige. 


På Uponor får du arbeta tillsammans med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor på ett företag som har roligt tillsammans och tar hand om sina kunder. Vi har en bred och väletablerad produktportfölj för att kunna erbjuda de bästa helhetslösningarna.

Ansvarsområden
Din viktigaste uppgift är nöjda kunder. Du arbetar tillsammans med installatörer och byggföretag i tidiga skeden av stora projekt, för att säkerställa att Uponor levererar de bästa helhetslösningarna från vår produktportfölj. Du ansvarar självständigt för att driva försäljning från första möte med kund till leverans av våra produkter. Arbetet innefattar också att:
Säkerställa en årlig projektvolym genom kontinuerlig bearbetning av kunder
Förhandla och teckna avtal i enlighet med gällande policy och lönsamhetskrav och säkerställa god lönsamhet för Uponor.
Ansvara för positiv volym och lönsamhetsutveckling hos ett antal utvalda befintliga kunder samt säkerställa långsiktiga och affärsmässiga kundrelationer med dessa.
Självständigt uppsöka och bearbeta nya potentiella kunder, med syfte att öka Uponors försäljning och lönsamhet.
Hålla i produktutbildningar och genomföra mässor.


Kvalifikationer
Som Account Manager Commercial hos Uponor ser vi att du har ett välutvecklat affärsmannaskap, ett stort eget driv och uthållighet då arbetet är långsiktigt och säljprocesserna är långa. 
Att ha tålamod och kunna se möjligheter under arbetets gång är ett framgångsrecept för den här rollen. 
 
Du har ett prestigelöst förhållningssätt och en mycket god kommunikativ förmåga. Du uppskattar och motiveras av att samarbeta med andra i syfte att nå uppsatta verksamhetsmål. 
 
För att lyckas i rollen och trivas på Uponor behöver du ha en gedigen erfarenhet från en bred säljroll och gärna erfarenhet från byggbranschen och VVS system. 

Ansökan
2022-06-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information kring rekrytering: Malin Brock, malin.brock@randstad.se


För information kring tjänsten: Peter Sjölin, Försäljningsdirektör Uponor AB, peter.sjolin@uponor.com

Om företaget
Uponor omtänker vatten för framtida generationer och vill förändra hur branschen tänker om installation av VVS för att klara världens långsiktiga utmaningar gällande hållbarhet och hygien. Vi trivs som ett team och stöttar varandra för att lyckas. Vi tror att varje anställd har potential att växa och ger möjligheter att göra det. Vår kultur betonar samarbete, utveckling och att inspirera, både kunder och kollegor. Vi sysselsätter cirka 3 700 Uponorianer i 26 länder i Europa och Nordamerika med egen tillverkning i flertalet av dessa. Med huvudkontor i Finland är vi ett börsnoterat företag med en omsättning på cirka 1,1 miljarder euro. För att ta reda på mer, besök vår webbsida .

Ansök nu

Introduktion av nytt system till bilhandeln

Account manager
Läs mer Jul 4
Nytt
Brinner du för försäljning? Vill du vara med och introducera något nytt på marknaden? Klarar du av att arbeta under eget ansvar?
Om ovan stämmer överens med dig skicka iväg din ansökan till oss! Vi söker nya medarbete boendes över hela landet.
Vi har utvecklat en ny app för att underlätta vardagen för gemene bilföretagare.
Arbetet kommer att bestå i at ta kontakt med kunden, visa uppsystemet genom exempelvis en demo och i sin helhet driva försäljningsprocessen fram till en affär.
Appen ger tillgång till licensinehavare, och det är således licenser som kunden köper.
Tjänsten är inte kontorsanknuten.
Maila in ditt CV och personliga brev till jobb@auto24.nu
Tjänsten är 100% provision.
B-körkort samt tillgång till bil är krav för tjänsten.

Ansök nu

Relationsskapande Account manager inom energi- och besiktningsbranchen

Account manager
Läs mer Jun 15
Just nu söker vi en positiv, driven och kommunikativ Account Manager till vårt sammarbetsföretag Enspecta AB.
Enspecta är ett rikstäckande besiktningsföretag som arbetar med fastighetsförsäkringar, energi, och fastighetstransaktioner. Företaget har sin bas i nybyggda lokaler i Malmö (Hyllie) men har besiktningstekniker som utgår från olika platser runt om i landet. Företaget har en egen dedikerad sälj och marknadsavdelning som just nu expanderar. Därför söker vi nu fler drivna personer som älskar att använda dator och telefon som sitt primära arbetsredskap och som har ett genuint intresse för fastighetsbranschen.
Som person är du energisk och lever upp till Enspectas höga standard genom att hålla ett högt tempo och erbjuda kunder och samarbetspartners bästa möjliga service. Du arbetar med relationsskapande försäljning.
I din roll som Account Manager kommer du dagligen att kommunicera med fastighetsmäklare runt om i Sverige via telefon och mejl. Du kommer även att besöka dina kunder i din region och därför är B-körkort ett krav.


Vi söker dig som:
Har god kommunikationsförmåga
Talar och skriver svenska obehindrat
Har erfarenhet av försäljning
Är 20 år eller äldre
B-körkort (krav)

Meriterande är om du har någon B2B och/eller fastighetsrelaterad utbildning.

Du erbjuds:
Hög fast lön med en attraktiv bonusmodell
Tjänstebil
Tjänstepension
Kickoffer i inspirerande miljöer
Sälj- & ledarskapsutbildningar
FriskvårdsbidragDu kommer att delta i introduktionsutbildning och lära dig om Enspectas produkter och tjänster samt hur ditt dagliga arbete kommer att se ut.
Du sitter i ett öppet kontorslandskap där du kontinuerligt blir coachad inom försäljning och marknadsföring för att du ska lyckas i ditt arbete.
Du jobbar 40 timmar per vecka och dina arbetstider är 08.00 - 17.00, måndag - fredag.
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Varmt välkommen med din ansökan via email till aldin@enspecta.se !

Ansök nu

Kundansvarig säljare till Framtiden i Malmö

Account manager
Läs mer Jun 1
Kundansvarig säljare sökes till Framtiden i Malmö

Vill du hjälpa personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?
Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats. Då det finns en hög efterfrågan av våra tjänster på marknaden så ska vi nu utöka vårt säljteam med en kundansvarig säljare som har ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Arbetsbeskrivning

Att jobba som kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering.

För varje samarbete med kund hjälper vi företagen med sina utmaningar men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellens så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Vi ser gärna att du har följande:

Skallkrav:
•Arbetslivserfarenhet inom försäljning
•Svenska i tal och skrift
•Körkort B

Meriterande:
•Bransch eller närliggande branscherfarenhet
•Eget kontaktnät

Om oss:
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också förmåner som tex hushållsnära tjänster till upphandlade och förmånliga priser, väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
Välkommen med din ansökan!

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Malmö

Ansök nu

Driven Account Manager för tech företag

Account manager
Läs mer Jun 22
Är du intresserad av försäljning och vill arbeta i ett högt tempo?
Kan du identifiera och fånga affären?
Vill du vara en del i att optimera säljprocessen?
Kul, välkommen att läsa vidare
Som person är du trygg och stabil, har en positiv grundsyn och trivs att jobba i team.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av business to business sälj, tech branschen eller att ha sålt någon form av digital marknadsföring t.ex. Google ads, eller en annan tjänst för att öka försäljningen.
Du är van att hantera önskemål och krav från kunder och drivs av att hålla en hög servicenivå i varje kundmöte.
Vi ser att du som söker är driven, initiativtagande och tycker om att ansvara för dina egna affärer.
Som person är du relationsskapande, affärsmässig och anammar ett kvalitétstänk i samtliga beslut och situationer. Du trivs i en arbetsmiljö där det händer mycket och där du har daglig kontakt med ditt team och dina kunder.
Du ser möjligheter i förändringar och räds inte nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar.
Som person är du är proaktiv, resultatfokuserad och sätter upp höga mål för dig själv.
Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Du har en god social förmåga och tar egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella kunder och bygger på ett genomtänkt sätt relationer.
Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta och ställer gärna upp för att stötta dina kollegor vid behov.
Brinner för att utvecklas och att alltid vara den bästa versionen av dig själv
Ett stort inre driv och en klar målbild över vad du vill åstadkomma
Vi söker dig som har en positiv och inspirerande inställning och en god förmåga att skapa goda relationer med fokus på förtroende. Som person är du ambitiös med hög drivkraft och struktur.
Du är en lagspelare som både vill ta till dig kunskap från säljteamet och delar med dig av dina erfarenheter för att bidra till ett starkt team.
Du är serviceinriktad och är snabb i både tanke och handling.Vi erbjuder dig
En arbetsplats som är på en spännande tillväxtresa
Vår kultur kännetecknas av engagemang, pålitlighet och inspiration. För oss är det viktigt med gott samarbete, nyfikenhet, uppfinningsrikedom och flexibilitet. Vi försöker göra saker enkelt och effektivt.
Fast lön med en riktigt bra provision.
Kontor mitt i MalmöDin första tid
Självklart har vi planerat ut din första tid hos oss! Under din första tid kommer vi att erbjuda dig ett onboarding program som omfattar förkunskaper om företaget, vår säljprocess samt de tjänster vi erbjuder. Utbildningen är alltså både teoretiskt och systematiskt.
Tjänsten är en heltids tjänst som kommer att starta efter sommarledigheten. Vi rekryterar löpande så ansök gärna redan nu!
Jobbtyp: Heltid
Om oss:
Vårt företag är byggt av erfarna entreprenörer, med flera framgångsrika företag utomlands. Nu startar vi vårt första svenska kontor.
För att läsa mer om oss:
https://verticalsales.se/careers/
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Account Manager | Femtorp Malmö

Account manager
Läs mer Jul 5
Nytt
Om Femtorp
Vi på Femtorp är specialister och en av Sveriges och Nordens främsta leverantörer av söta livsmedel, desserter och ingredienser. Med över 25 års erfarenhet i livsmedelsbranschen jobbar vi för att fortsätta att utveckla affären inom Restaurang, Bageri, Konditori, Storkök och Industri. Vi samarbetar också med de flesta livsmedelsgrossister i landet som distribuerar många av våra produkter.

Vår sortimentsportfölj är bred, vi samarbetar med de främsta tillverkarna och de mest välrenommerade varumärkena inom premiumsegmentet.

Det är viktigt för oss att vara en leverantör man kan lita på och som är flexibel utifrån kundens önskemål och idéer.

Femtorp arbetar i två olika affärsområden, Foodservice & Bakery samt Food Ingredients. Vi söker nu fler Account Managers för att stärka oss ytterligare inom Foodservice & Bakery.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har drivkraften och viljan att vara med på tillväxtresan tillsammans med oss genom att utveckla vår affär med befintliga kunder likväl som du är lyhörd för nya. Du blir en av nyckelspelarna på fältet inom Foodservice & Bakery där din närvaro hos kunderna är viktig. Du kommer att ansvara för ett större geografiskt distrikt och bor lämpligast i Malmö-regionen.

Som Account Manager kommer du genom ditt personliga engagemang och kunnande att samarbeta med kunderna i syfte att skapa positiv tillväxt. Du är lyhörd, initiativrik och agerar på ett fokuserat sätt genom att vara närvarande där det händer. För oss är det viktigt att det finns utrymme med flexibilitet för att möta marknadens behov. Du kommer att agera både inom privat- och offentligsektor.

- Genomföra kundbesök och utveckla kundrelationerna i ditt geografiska område
- Aktivitetsbaserad marknadsnärvaro
- Proaktivt säljarbete inkl. ordertagning
- Gedigen affärsmässighet och resultatfokus
- Omvärldsbevakning
- Samverka med Femtorps övriga organisation för att skapa en god teambaserad företagskultur


Din profil
Du tycker om ett flexibelt arbete där du kan vara ute hos kunderna så mycket som möjligt. Känslan av att hjälpa dina kunder att utvecklas, samtidigt som det skapar framgång och tillväxt för alla parter och ditt ansvarsområde, är något som du har som främsta drivkraft. Du bidrar med energi och hög aktivitet där ditt hårda jobb att uppnå mål och att lyckas finns i ditt DNA. Du är strukturerad och har en tillräckligt hög administrativ förmåga som underlättar ditt vardagliga arbete.

Även om det inte är ett skallkrav att du har erfarenhet av kunder i vår bransch, tror vi det är en fördel.

Vi förstår också att starkt motiverade människor hittar lösningar på uppgiften och därför har vi ett helt öppet sinne när det kommer till din förmåga att övertyga oss om att det är just du som är helt rätt för oss på Femtorp. För tjänsten krävs körkort B.

Denna rekryteringsprocess
I denna rekrytering samarbetar Femtorp med HIREQ. För ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ansök nu

Account Manager till StudentConsulting i Malmö

Account manager
Läs mer Jun 22
Drömmer du om framgång? Når du mål du sätter upp? Vi söker nu dig med explosivitet, skärpa och en stark vilja att skapa resultat.

Vi är miljardföretaget som startade i en studentkorridor 1997, vi hjälper varje år över elva tusen människor att hitta nytt jobb och vi har branschens mest nöjda kunder. Vi har växt snabbast genom tiderna och ärligt talat så har vi tappat räkningen på alla priser vi vunnit, i all denna framgång är vi stolta men inte nöjda. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa. Vi söker dig som vill få en flygande start på din säljkarriär och som identifierar dig med det vi värderar, Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

Vi erbjuder:
- En motiverande kombination av grundlön och prestationsbaserad rörlig ersättning
- Stora utvecklingsmöjligheter att klättra i bolaget
- Bra försäljningsutbildning
- Möjlighet till en mötesbokare som bokar möten med kunderna du vill träffa(!)
- Säljtävlingar med möjlighet att resa till Europa
- Ersättning, semester, pension enligt kollektivavtal
- En stimulerande miljö med likasinnade och väldigt trevliga kollegor

Rollen som Account Manager:
Som Account Manager hos oss arbetar du med att sälja in våra bemannings- och rekryteringslösningar till små och medelstora företag i Malmö med omnejd. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher och vi lovar dig ett spännande arbete med frihet under ansvar, där ingen dag är den andra sig lik.

Du arbetar med att prospektera upp dina potentiella kunder och bokar samt genomför möten hos dessa. Ute på kundmöten analyserar du kundens behov och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Vi är ledande i vår nisch och har branschens högsta kundnöjdhet, det underlättar självklart dina kommande framgångar. Vi lär dig att förhandla och du får prisförhandla i dina affärer, skapa offerter och har ett tätt samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen. Du får bonus på alla affärer du gör, har du viljan och rätt engagemang ökar din bonus månad för månad.

Malmökontoret är placerat mitt i centrala Malmö och består av ett härligt och engagerat team där du jobbar i nära samarbete med Affärschef, Kundansvariga och Rekryterare m fl. Tillsammans lär vi oss nya saker och har roligt på jobbet varje dag. Du rapporterar till Försäljningschefen i Malmö som har en lång och gedigen bakgrund inom försäljning i vår bransch.

Tjänsten är på heltid med planerat tillträde i augusti 2022. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00.

Din profil
För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Självklart är det bra om du arbetat med försäljning sedan innan och det är även en fördel om du känner till branschen, men för oss ligger fokus på att jobba med resultat, engagemang, enkelhet och team.

För att lyckas i din roll som Account Manager hos StudentConsulting krävs att du kommer till jobbet med en positiv attityd och ett stort resultatfokus. Du känner dig trygg i rollen att kontakta och träffa beslutsfattare på högsta nivå. Varje dag ska ses som en ny möjlighet att skapa mervärde för både befintliga och nya kunder.

Rivstarta din karriär hos oss med bästa möjliga förutsättningar. Vi inleder anställningen med en introduktion, utbildning och intensiv feedback på totalt 12 veckor. Under introduktionen varvar du utbildning med att successivt arbeta dig in i ditt nya jobb. Vi vet hur vi ger dig de allra bästa förutsättningarna för att komma igång. Vi satsar på löpande utveckling i din tjänst och ger dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Erfaren B2B-säljare till marknadsledande mjukvarubolag

Account manager
Läs mer Feb 8
Har du några års erfarenhet av komplex B2B försäljning och drivs av långsiktiga relationer? Hos oss på Barkfors har du nu möjligheten att få vara med och ta vår nyförsäljning till nya höjder.

Vi är marknadsledande och erbjuder en modern transportplaneringslösning för företag inom transport- och logistikbranschen. Vi arbetar med den senaste tekniken och våra kunder får genom vår kärnprodukt, mjukvaruprogrammet T5, ett förbättrat stöd, ökad kontroll och effektivare administration av sin kärnverksamhet.

Idag är Barkfors över 20 anställda som tillsammans jobbar för att utveckla och erbjuda marknaden ett ledande system och starka kundrelationer.

Om rollen

I rollen kommer du att vara ansvarig för nyförsäljningen hos oss och vara drivande i att proaktivt bearbeta marknaden utifrån Barkfors erbjudande. Våra kunder representerar bland annat åkerier, lastbilscentraler, internationell trafik, miljö/renhållning och specialtransporter. Våra största kunder omsätter upp till 2 miljarder och hanterar tiotusentals bokningar per dag.

Vi är ett växande bolag med en bred och stor kundbas kombinerat med ett ökat antal nya kunder. Du kommer att ha ett helhetsansvar för säljprocessen, från prospektering till att stänga dina affärer. Det är viktigt att du drivs av att jobba långsiktigt med dina potentiella kunder. Som stöd i kunddialogen och säljprocessen så arbetar du i ett erfaret team med våra implementationsprojektledare och produktexperter som alltid finns nära till hands.

Våra kunder finns över hela Sverige och när du är varm i kläderna kommer rollen därmed innebära en del resande. Du bör därför vara en person som trivs med kombinationen av kontorsjobb och att vara på resande fot.

Om dig

För att trivas och bli framgångsrik i rollen är din inställning lika viktig som din erfarenhet. Du har en stark inre motor, ser möjligheter och är kreativ i hur du agerar för att nå uppsatta mål och försäljningsbudget - du gillar helt enkelt att göra affärer.

I din portfölj är det viktigt att du har med dig följande:

- Erfarenhet av komplex B2B-försäljning, med fördel inom mjukvara
- Förmåga att driva försäljning på ledningsnivå
- Kunskap från transport- eller logistikbranschen
- Intresse/kunskap/förståelse kring företagens verksamhet och processer
- Erfarenhet av Change management
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska
- B-körkort


Utöver detta så är det viktigt att du är trygg i att skapa relationer och att lyssna in och förstå kundens behov, samtidigt som du är lyhörd för idéer till nya affärsmöjligheter.

Låter det intressant - kontakta oss

Låter det här som en roll och ett team som du skulle kunna trivas i - då vill vi gärna höra mer från dig! Sök jobbet, connecta med oss eller dela detta med någon du tror skulle passa in.

Har du frågor om tjänsten, teamet eller företaget hör du av dig till Linnea Olsson, Tech Talent Acquisition Specialist.

En del av Progrits

Barkfors är en del av Progrits - en nordisk mjukvarukoncern med ett tiotal entreprenörsdrivna bolag inom branscherna fordon, e-handel/logistik och resor. Vi drivs av teknisk innovation, med kravet att kundnyttan alltid står i centrum.

Att vara en del av Progrits innebär ökade möjligheter för utveckling både för oss som företag och för dig som anställd, och samtidigt större trygghet.

Är du som oss, tror vi att du vill känna meningsfullhet på jobbet - och vara med om att göra Barkfors till ett ännu bättre och roligare ställe att jobba på. För roligt är viktigt - jobbet är en för stor del av livet för att inte ha kul.

Ansök nu

Säljare till Upgraded // Malmö

Account manager
Läs mer Jun 28
Allting handlar om goda relationer. Det vet säkert du som läser. Och det vet vi på Upgraded, ett företag som arbetar med förmedling och rekrytering av konsulter. Vi för samman organisationer med rätt personer och är den självklara partnern när det handlar om kompetensförsörjning. Även om verksamheten är liten är vi expansiva och finns på plats i Stockholm och Göteborg. Nu vill vi utöka verksamheten, inta region Skåne med storm och söker därför en ny relationsskapande konsultförmedlare/säljare med placering i Malmö. Har du listat relationer som spetskompetens i CV:t? Då är du varmt välkommen med en ansökan.

Som Säljare
Visst har du affärer i blodet. Men du vet också att försäljning är så mycket mer än snabba affärer. Du bollar en intensiv säljvardag med lika delar struktur, entreprenörskap och empati - och har de goda relationerna i ständigt fokus. På Upgraded kommer du hjälpa till att bygga den nya verksamheten, knyta kontakt med både företag och konsulter och få hjulen att snurra i region syd. Det betyder att du definitivt inte är solokonstnär utan glatt blir en i gänget. Tillsammans är vi de som mest effektivt och kvalificerat kopplar kompetens till behov på marknaden.

Vi söker dig som...
drivs av passionen att lära känna företag på djupet. Lyssna in deras medarbetare och förstå deras affär på riktigt. Du gillar helt enkelt att snacka och har en motor som drivs av det mänskliga mötet. Därför är det mindre viktigt med formell bakgrund och desto viktigare att du är motiverad, driven och vill ta stora kliv framåt. Känner du igen dig i den beskrivningen kan du vara den vi söker. Rätt person får massor av möjligheter till utveckling och kan axla ett större ansvar ju längre tiden lider.

Även om du blir stationerad i Malmö kommer du få din onboarding och utbildning i Göteborg.

Våra önskemål till dig:

- Svenska och engelska i både tal och skrift
- Erfarenhet av försäljning sedan tidigare är meriterande
- Du är supersocial i ordets rätta bemärkelse och brinner för relationer
- Du är självgående och driver ditt eget arbete framåt


Varför Upgraded?
Välkommen till Upgraded! På vår snabba resa väntar dig mängder av utvecklingsmöjligheter. Vi är ett entreprenörsdrivet, positivt och personligt gäng med marknadsvinnande erfarenhet inom HR, IT och försäljning och vi alla älskar att bygga relationer genom nöjda kunder och roliga samarbeten. Bli en laget, sök idag!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Malmö
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Grundlön + Provision
KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se
för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-28

Vi på (https://www.oddwork.se/join-the-oddwork-family/) är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här (https://www.facebook.com/oddwork/), eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i (https://itunes.apple.com/se/app/oddgame/id1166199345?mt=8) och (https://play.google.com/store/apps/details?id=se.mobilestorytelling.oddgame&hl=sv)!

Ansök nu

Account Manager till Radinn Jetboards!

Account manager
Läs mer Feb 7
Varför borde du ta den här chansen?
Därför att du älskar att göra affärer och att jobba med sköna människor. Du trivs med att kommunicera, sälja och förhandla och du triggas av att jobba i ett sammansvetsat team som tillsammans jobbar mot offensiva mål.

Du som Account Manager spelar inte bara en nyckelroll internt hos Radinn - du är även en positiv kontaktyta för alla de kunder du kommer i kontakt med i ditt dagliga arbete. Radinn expanderar snabbt och just nu finns chansen att hoppa på en fartfylld och spännande resa inom bolaget.

Skapa vågor och bygg en unik karriär
Som Account Manager på Radinn kommer du att generera och hantera leads från hela världen och dina kommunikativa sidor kommer vara en betydande del av Radinns resa framåt. Din fingertoppskänsla och noggrannhet i det initiala kundsamtalet, till att du leder denne vidare till dina kollegor inom Customer Sucess, blir det första steget i ett lyckat samarbete. Du kommer att ha kontinuerligt stöd och bollplank i dina kompetenta kollegor för att maximera din potential kopplat till försäljning, logistik och affärsförståelse. Tillsammans bygger Team Radinn ett bolag att vara stolt över och du får en unik och fartfylld karriär på köpet.

Kompetenser och skills som du behöver
För att gå in i den här rollen som Account Manager ska du gärna ha något eller några års erfarenhet från B2B-försäljning eller motsvarande. Det är också viktigt att du ser service och relationer som A och O i en lyckad affär. För att stå stadigt på brädan behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska och svenska och om du har fler språkfärdigheter så är det en bonus. Det gör inget om du kan surfa, skejta eller hoppa fallskärm, men det är inget krav. Vad som däremot är ett krav är att du har en stark drivkraft att ta dig till nästa nivå, samt nyfikenhet och engagemang i överflöd.

Radinn och resan framåt
Radinn uppfyller drömmar och vill se så många som möjligt leva livet till fullo. I ett tight och kompetent team utvecklar Radinn de produkter som skapar häftiga upplevelser runtom hela världen - samt även ett positivt avtryck på vår planet.

Idag är bolaget en passionerad familj på totalt 50 personer, med HQ i Malmö och verksamhet i både USA och Polen. Radinn avser göra jetboarding möjligt för alla och vill gärna ha med dig på resan.

Läs gärna mer om Radinn här (https://www.radinn.com/SE/).

Praktisk information
Start: omgående

Plats: Malmö

Anställningsform: konsultuppdrag med möjlighet till överrekrytering på sikt

Hoppas vi har fångat ditt intresse!
Urvalet för uppdraget sker löpande, så ansök med fördel omgående.

Ansök nu

LIA inom försäljning? Se hit!

Account manager
Läs mer Feb 7
Vill du göra din LIA hos oss på Barkfors?

Kul att du är intresserad av att lära känna oss bättre under din studietid! Klassrum och tentor i all ära - vi tror att det är ute i verkligheten du utvecklas som mest.

Vi är marknadsledande och erbjuder en modern transportplaneringslösning för företag inom transport- och logistikbranschen. Vi arbetar med den senaste tekniken och våra kunder får genom vår kärnprodukt, mjukvaruprogrammet T5, ett förbättrat stöd, ökad kontroll och effektivare administration av sin kärnverksamhet.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är under stark tillväxt och för rätt person finns goda möjligheter till anställning, när du studerat klart. Vi har en enkel men stark modell för hur vi jobbar med att driva försäljning och nå våra målsättningar: Hög aktivitet med bra kvalitet ger många affärer.

Vid LIA-periodens slut hoppas vi att du har fyllt på din låda med säljverktyg och att vi har hjälpt dig bli tryggare i din säljroll. Detta genom att förstå marknaden och försäljningsprocessen - med fokus på prospektering och nykundsbearbetning (via telefon/mail), bokning av kundbesök och faktiska kundbesök tillsammans med din handledare. I arbetet kommer det även att ingå ta fram, analysera och vidareförädla marknadsdata samt att hjälpa till att skapa marknadsmaterial utifrån det.

Om dig

Du har en stark inre motor, ser möjligheter och är kreativ i hur du agerar för att nå uppsatta mål - oavsett förutsättningar. Du är nyfiken, tycker om att träffa människor och att etablera relationer. Du använder gärna dina kunskaper från utbildningen praktiskt och med vår stöttning tar du klivet i din roll som säljare.

Du behöver inte ha en tidigare erfarenhet från försäljning men det är såklart ett plus ????.

Det här låter kul, hur går jag vidare?

Intresserad? Bra, då är vi intresserade av att veta mer om dig! Skicka in din intresseanmälan genom att klicka på knappen nedan. Skriv lite om dig själv, varför du är intresserad av oss och vad du vill få ut av din LIA hos oss.

För oss är det viktigt att du trivs bra både i teamet och med de arbetsuppgifterna du har. Därför är vi noga med att matcha studenter med uppdrag hos oss. Det innebär att vi kommer att göra urval som vid en rekrytering - med intervjuer (fast vi föredrar avslappnade samtal, så du kan skippa slipsen) ????

Ansök nu

Danish speaking Account Manager to J2 Sourcing

Account manager
Läs mer Feb 7
Our business is booming, and we need to add a Danish speaking colleague to our Sales team. This is a unique opportunity for a Customer focused sales professional to become an important part of a business-minded, open and future oriented company, where your talent will contribute to our continued success.

This is J2

J2 Sourcing is an independent distributor of electronics components. We specialize in solving production component shortages for our wide customer base, by using our worldwide network of suppliers. We cut production costs by maintaining the best market expertise in our field and thus unique knowledge on how to make purchases, at the most competitive current prices.

We count 75 dedicated colleagues originating from almost 30 different countries around the globe. We have our headquarter based in Malmö, Sweden, a subsidiary in the UK.

We love to work hard achieving our goals and we also know how to have fun, celebrate, and learn new things - together.

The Offer

This is a full-time position at our Malmö office, which will be your base, when you are not out on one of your frequent customer visits somewhere in Denmark and Norway. You will receive a competitive compensation package, with the opportunity for professional growth and development.

This is your new Job

You will be responsible for developing of our business with companies in Denmark and Norway. Your workdays will be filled with prospecting, contacting new customers and field sales.

This is your Profile

To be the perfect fit for this role, we believe you are a result-oriented sales professional with experience from B2B sales. Experience from the electronics industry is an advantage, but the most important thing is your willingness to learn and understand our business.

You possess a lot of business acumen, you are self-driven and proactive. You speak and write Danish, Norwegian and English on a high level.

Ansök nu

Sales Specialist Liquid Handling Denmark

Account manager
Läs mer Jun 20
Job description
Do you wish to join the market leader in laboratory sample automation in a role where your contribution has an impact on biotech-innovation as well as patient health? Are you encouraged by a role where you make a significant difference in how the world of healthcare & innovation looks tomorrow; from life science research to the clinic?

Tecan clients are pharmaceutical and biotechnology companies, university research departments and diagnostic laboratories. As the leading supplier in laboratory automation for the life science industries, their instruments accelerate and enhance state-of-the-art research and diagnostic processes being performed in laboratories worldwide.

Tecan Nordic is currently hiring a strong, energetic, and engaged Sales Specialist focused on their Liquid Handling product range. This is a highly technical and consultative sales role where you will cover Tecan’s most advanced and prestigious products. Tecan’s liquid handling systems are highly flexible and, therefore, a sales specialist needs to develop know-how in applications, user software, performing customer demonstrations, presentations and training.  You will be covering Denmark as territory and customer segment will include biotech, academia, drug discovery and genomics laboratories among others.Responsibilities
Individual sales territory responsibility for Order Entry (OE) and sales
Performing technical consultancy to fully understand customer needs and LiHa objectives
Demonstrating technical solutions by configuring systems, presenting solutions, referrals or demos
Managing customer expectations and in some cases challenging whether they are realistic and/or practical
Networking with key opinion leaders and partners to drive the business
Generation of customer required documentation including correctly formatted quotations
Submitting tenders and RFQs
Raise awareness of Tecan by performing education technical seminars (lunch and learn seminars)
Provide regional market intelligence
Managing the installation process after receipt of sales order including initial customer training
Help develop and execute yearly marketing strategy in collaboration with the rest of the team
Device and formulate regional growth plan in line with the overall company objectives
Submission of weekly forecast (OE and Sales) and maintaining updated CRM system.
Ensure compliance to company’s values, code of conduct and compliance of business processes
Positive engagement with other territories, the regional sales and service team, marketing and product management
Qualifications
For this role, we are looking for candidates with a sales experience either in lab-tech or med-tech. Knowledge of automated workflows is advantageous, as well as previous experience in sales or customer-facing role.

You as a person are target-driven, highly self-motivated with a natural “will-to-win”. You are customer focused, and are an exceptionally good listener with ability to quickly understand and prioritize customer requirements. Excellent listening, verbal, and written communication skills are required.


Science degree (or comparable scientific / technical education)
Minimum 3 years lab-tech or med-tech sales experience
Fluent Danish and English language skills.
Experience with The Challenger sales process or similar
Strong commercial skills and track record in sales
Able to communicate and understand the needs of the internal and external clients
Able to work well under pressure
Willingness to travel (2 to 3 day per week)


Application
In this recruitment, Tecan is collaborating with Randstad Life Sciences. For questions regarding this role, please contact recruitment consultant peter.janson@randstad.se.

About the company
Tecan, founded in Switzerland in 1980, is a pioneer in and leading global provider in the Life Sciences supply industry specializing in the development, production and distribution of advanced automation and detection solutions for the biopharma, forensic and diagnostic industries. The company has about 2000 employees, owns production, research and development sites in both North America and Europe and maintains a sales and service network in 52 countries. 

Do you want to make a significant difference in how the world is looking tomorrow and contribute to the innovation of state-of-the-art, cutting-edge technology products?

Ansök nu

Junior Account Manager - South

Account manager
Läs mer Feb 3
Is creating and building long term relationships in your DNA? Would you enjoy working with that on a day to day basis at Sweden's most upcoming Tech-company? Today we have collaborations with thousands of restaurants around Sweden, where we know that the key element for success lies in the relationships with our partners. Besides taking ownership for these relationships with our partners in the south region of Sweden you will also make sure that our partners are well informed about what more we can offer them. If your fingers are itching and you feel that it is time to be part of our fast journey, we might become good friends! Your passion, energy and engagement will be more important than ticking all the boxes in our qualification list - are you the one? Come join the fun!

WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

- Strengthen the relationship with our restaurant partners in Malmö and south part of Sweden by frequently visit them as well as contacting them over phone

- Take ownership over hundreds of accounts and being their point of contact

- Additional sales that creates value for our restaurant partners

- Provide our partners with marketing material such as flags, stickers etc.YOU ARE

- Structured - For you it’s easypeasy to structure your day in the most effective way

- Fearless - You probably enjoy not knowing what the next day will bring

- Self-Reliant - You grab new tasks before someone asks you to

- Result Oriented - Results, results, results - yes we love great results! What would we be without all amazing result driven foodorians!

- Relationship builder - Except for this, you love to create new, as well as building long term relationships. You have a prestigeless way of handling your daily work and love when things move fast!REQUIRED QUALIFICATIONS

- You have previous experience from sales and customer relations, probably from the restaurant industry, warehouse or other service/sales oriented area. Most important is that you want to continue or kick-start your sales career at foodora!

- You have good system knowledge, and it will be considered a plus if you have experience from Salesforce

- You communicate fluently verbally and in writing in both Swedish and English. Other languages such as arabic, mandarin or turkish will be considered a plus

- You have a driver's licenseStart date: According to notice period

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Please check in our instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) in the meantime to see what’s going on right now. Who knows, they might be your future colleagues!

WHO WE ARE

We are foodorians, a happy gang of food lovers all eager to create the delivery service of the future! For us, humility, innovation and teamwork make up the cornerstone for our success, combined with a shared entrepreneurial spirit. We are currently breaking new grounds in the industry by completely redefining what a delivery service actually is - therefore, high tempo and flexibility is common and days never look the same (really!).

We are people from all backgrounds, with different experiences and wildly varied ideas and opinions. This is something we value highly, since we fully believe that diversity is what builds our culture and success. We are proud of being an employer for people from all corners of the world and at the same time distinguish ourselves as one of the fastest growing companies within LMD*!

Sure, growth and success is all fun and games, but let’s be clear: it cannot happen at the expense of our sustainability work. Since January 2020 we are a carbon neutral business, not just in Sweden but for our whole European operation. Our goals are ambitious to be leading the way for sustainability within our industry - from supplying 100% electrical transportation to promoting more environmentally friendly food choices, we want to stand for a green future! Are you in?

LMD stands for Last Mile Delivery. That, and many other nerdy abbreviations, is something you’ll come to learn when you start. ;)

BENEFITS

- Wellness allowance

- Employee discount at foodora (wohoo!)

- Occupational pension, incl. premium exemption insurance, accident insurance, life insurance

- Benify

- Awesome AW’s and parties (we can’t wait to have them back)!

Ansök nu

Junior Account Manager - South

Account manager
Läs mer Feb 10
Is creating and building long term relationships in your DNA? Would you enjoy working with that on a day to day basis at Sweden's most upcoming Tech-company? Today we have collaborations with thousands of restaurants around Sweden, where we know that the key element for success lies in the relationships with our partners. Besides taking ownership for these relationships with our partners in the south region of Sweden you will also make sure that our partners are well informed about what more we can offer them. If your fingers are itching and you feel that it is time to be part of our fast journey, we might become good friends! Your passion, energy and engagement will be more important than ticking all the boxes in our qualification list - are you the one? Come join the fun!

WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

- Strengthen the relationship with our restaurant partners in Malmö and south part of Sweden by frequently visit them as well as contacting them over phone

- Take ownership over hundreds of accounts and being their point of contact

- Additional sales that creates value for our restaurant partners

- Provide our partners with marketing material such as flags, stickers etc.YOU ARE

- Structured - For you it’s easypeasy to structure your day in the most effective way

- Fearless - You probably enjoy not knowing what the next day will bring

- Self-Reliant - You grab new tasks before someone asks you to

- Result Oriented - Results, results, results - yes we love great results! What would we be without all amazing result driven foodorians!

- Relationship builder - Except for this, you love to create new, as well as building long term relationships. You have a prestigeless way of handling your daily work and love when things move fast!REQUIRED QUALIFICATIONS

- You have previous experience from sales and customer relations, probably from the restaurant industry, warehouse or other service/sales oriented area. Most important is that you want to continue or kick-start your sales career at foodora!

- You have good system knowledge, and it will be considered a plus if you have experience from Salesforce

- You communicate fluently verbally and in writing in both Swedish and English. Other languages such as arabic, mandarin or turkish will be considered a plus

- You have a driver's licenseStart date: According to notice period

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Please check in our instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) in the meantime to see what’s going on right now. Who knows, they might be your future colleagues!

WHO WE ARE

We are foodorians, a happy gang of food lovers all eager to create the delivery service of the future! For us, humility, innovation and teamwork make up the cornerstone for our success, combined with a shared entrepreneurial spirit. We are currently breaking new grounds in the industry by completely redefining what a delivery service actually is - therefore, high tempo and flexibility is common and days never look the same (really!).

We are people from all backgrounds, with different experiences and wildly varied ideas and opinions. This is something we value highly, since we fully believe that diversity is what builds our culture and success. We are proud of being an employer for people from all corners of the world and at the same time distinguish ourselves as one of the fastest growing companies within LMD*!

Sure, growth and success is all fun and games, but let’s be clear: it cannot happen at the expense of our sustainability work. Since January 2020 we are a carbon neutral business, not just in Sweden but for our whole European operation. Our goals are ambitious to be leading the way for sustainability within our industry - from supplying 100% electrical transportation to promoting more environmentally friendly food choices, we want to stand for a green future! Are you in?

LMD stands for Last Mile Delivery. That, and many other nerdy abbreviations, is something you’ll come to learn when you start. ;)

BENEFITS

- Wellness allowance

- Employee discount at foodora (wohoo!)

- Occupational pension, incl. premium exemption insurance, accident insurance, life insurance

- Benify

- Awesome AW’s and parties (we can’t wait to have them back)!

Ansök nu

Erfaren B2B-säljare till marknadsledande mjukvarubolag

Account manager
Läs mer Feb 1
Har du några års erfarenhet av komplex B2B försäljning och drivs av långsiktiga relationer? Hos oss på Barkfors har du nu möjligheten att få vara med och ta vår nyförsäljning till nya höjder.

Vi är marknadsledande och erbjuder en modern transportplaneringslösning för företag inom transport- och logistikbranschen. Vi arbetar med den senaste tekniken och våra kunder får genom vår kärnprodukt, mjukvaruprogrammet T5, ett förbättrat stöd, ökad kontroll och effektivare administration av sin kärnverksamhet.

Idag är Barkfors över 20 anställda som tillsammans jobbar för att utveckla och erbjuda marknaden ett ledande system och starka kundrelationer.

Om rollen

I rollen kommer du att vara ansvarig för nyförsäljningen hos oss och vara drivande i att proaktivt bearbeta marknaden utifrån Barkfors erbjudande. Våra kunder representerar bland annat åkerier, lastbilscentraler, internationell trafik, miljö/renhållning och specialtransporter. Våra största kunder omsätter upp till 2 miljarder och hanterar tiotusentals bokningar per dag.

Vi är ett växande bolag med en bred och stor kundbas kombinerat med ett ökat antal nya kunder. Du kommer att ha ett helhetsansvar för säljprocessen, från prospektering till att stänga dina affärer. Det är viktigt att du drivs av att jobba långsiktigt med dina potentiella kunder. Som stöd i kunddialogen och säljprocessen så arbetar du i ett erfaret team med våra implementationsprojektledare och produktexperter som alltid finns nära till hands.

Våra kunder finns över hela Sverige och när du är varm i kläderna kommer rollen därmed innebära en del resande. Du bör därför vara en person som trivs med kombinationen av kontorsjobb och att vara på resande fot.

Om dig

För att trivas och bli framgångsrik i rollen är din inställning lika viktig som din erfarenhet. Du har en stark inre motor, ser möjligheter och är kreativ i hur du agerar för att nå uppsatta mål och försäljningsbudget - du gillar helt enkelt att göra affärer.

I din portfölj är det viktigt att du har med dig följande:

- Erfarenhet av komplex B2B-försäljning, med fördel inom mjukvara
- Förmåga att driva försäljning på ledningsnivå
- Kunskap från transport- eller logistikbranschen
- Intresse/kunskap/förståelse kring företagens verksamhet och processer
- Erfarenhet av Change management
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska
- B-körkort


Utöver detta så är det viktigt att du är trygg i att skapa relationer och att lyssna in och förstå kundens behov, samtidigt som du är lyhörd för idéer till nya affärsmöjligheter.

Låter det intressant - kontakta oss

Låter det här som en roll och ett team som du skulle kunna trivas i - då vill vi gärna höra mer från dig! Sök jobbet, connecta med oss eller dela detta med någon du tror skulle passa in.

Har du frågor om tjänsten, teamet eller företaget hör du av dig till Linnea Olsson, Tech Talent Acquisition Specialist.

En del av Progrits

Barkfors är en del av Progrits - en nordisk mjukvarukoncern med ett tiotal entreprenörsdrivna bolag inom branscherna fordon, e-handel/logistik och resor. Vi drivs av teknisk innovation, med kravet att kundnyttan alltid står i centrum.

Att vara en del av Progrits innebär ökade möjligheter för utveckling både för oss som företag och för dig som anställd, och samtidigt större trygghet.

Är du som oss, tror vi att du vill känna meningsfullhet på jobbet - och vara med om att göra Barkfors till ett ännu bättre och roligare ställe att jobba på. För roligt är viktigt - jobbet är en för stor del av livet för att inte ha kul.

Ansök nu

Junior Account manager

Account manager
Läs mer Jun 17
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Hoodin är ett snabbväxande företag och tillika en SaaS plattform som hjälper företag och organisationer att bli mer effektiva när det kommer till bevakning och inhämtning av digitalt innehåll om deras produkter, varumärken och marknader. För många är detta känt som "omvärldsbevakning", men Hoodin tar detta till en ny nivå och gör resultatet bättre kopplat till varje företags unika behov - "intelligence made actionable", helt enkelt.

Vad kommer du att göra
Nu vill vi förstärka teamet med en handlingskraftig person som har ett starkt engagemang och driv kring att sälja och bygga långsiktiga relationer på en internationell marknad.
Jobbet är brett och har en hög nivå av entreprenörskap och affärsmannaskap, men framför allt krävs det att du som söker tjänsten är orädd och drivs av att göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Att sälja en lösning på ett problem istället för en produkt är självklarhet för dig.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att arbeta med hela säljprocessen. Från prospektering och kvalificering av potentiella kunder, behovsanalys, boka mötet, presentation av Hoodin som produkt och avslut av avtal.
Till en början kommer du att fokusera på prospektering och kvalificering av kunder samt bokning av möten - med ambitionen att snabbt (1-2 månader) övergå till att arbeta med alla delar i vår säljprocess.
Du kommer att ansvarar för att upprätthålla nya och underhålla befintliga relationer med Hoodins affärspartners. Men även assistera och vara en viktig roll för att möjliggöra försäljning via vårt partnernätverk.

Vem är du?
Vi värderar erfarenhet men det vi värderar allra högst är att du är en person med rätt driv, engagemang och rätt inställning.
Du trivs i att vara en del av ett team som motiverar och hjälper varandra
Du drivs av att göra affärer och är både ordningsam och orädd.
Du motiveras av att uppnå uppsatta mål och lära dig nya saker.
Det viktigt att du känner dig bekväm i olika typer av kommunikation, och är bekväm med att prata Engelska. Eftersom att vi bedriver vår försäljning ut mot kund i störst del på Engelska.
Du förstår konsultativ försäljning och konsten att knyta ett behov till lösning.
Du har en förmåga att sätta dig in i affärsmodeller och identifiera tydliga ingångar där
Du är intresserad av strategi och planering, men vet att det är action som gör skillnad.


Det är meriterande (men inget krav) om du:
Har erfarenhet av försäljning (SaaS)
Utbildning inom sälj/marknadsföring/ekonomi/business development
Är bekant med uttryck som omvärldsbevakning, artificial intelligence (AI) och machine learningVad vi på Hoodin erbjuder

Mångfald och gemenskap
Med vårt mångfald av färdigheter, perspektiv och bakgrunder kan vi skapa, förnya och utvecklas som ingen annan. Mångfald är en del av vilka vi är och avgörande för vår framgång.

Ägarskap & påverkan
Här är varje röst viktig. Vi är organiserade i små team, där vart och ett drivs som en start-up, och jobbar fokuserad på sitt eget område. Vi har högt i tak och ser till att vara prestigelösa gentemot varandra.

Förtroende & Samarbete
Framgångar och eventuella motgångar vinner man tillsammans, på Hoodin är vi ett lag. Vi är på den här resan tillsammans.

Ansök nu

Junior Account manager

Account manager
Läs mer Jun 27
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Hoodin är ett snabbväxande företag och tillika en SaaS plattform som hjälper företag och organisationer att bli mer effektiva när det kommer till bevakning och inhämtning av digitalt innehåll om deras produkter, varumärken och marknader. För många är detta känt som "omvärldsbevakning", men Hoodin tar detta till en ny nivå och gör resultatet bättre kopplat till varje företags unika behov - "intelligence made actionable", helt enkelt.

Vad kommer du att göra
Nu vill vi förstärka teamet med en handlingskraftig person som har ett starkt engagemang och driv kring att sälja och bygga långsiktiga relationer på en internationell marknad.
Jobbet är brett och har en hög nivå av entreprenörskap och affärsmannaskap, men framför allt krävs det att du som söker tjänsten är orädd och drivs av att göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Att sälja en lösning på ett problem istället för en produkt är självklarhet för dig.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att arbeta med hela säljprocessen. Från prospektering och kvalificering av potentiella kunder, behovsanalys, boka mötet, presentation av Hoodin som produkt och avslut av avtal.
Till en början kommer du att fokusera på prospektering och kvalificering av kunder samt bokning av möten - med ambitionen att snabbt (1-2 månader) övergå till att arbeta med alla delar i vår säljprocess.
Du kommer att ansvarar för att upprätthålla nya och underhålla befintliga relationer med Hoodins affärspartners. Men även assistera och vara en viktig roll för att möjliggöra försäljning via vårt partnernätverk.

Vem är du?
Vi värderar erfarenhet men det vi värderar allra högst är att du är en person med rätt driv, engagemang och rätt inställning.
Du trivs i att vara en del av ett team som motiverar och hjälper varandra
Du drivs av att göra affärer och är både ordningsam och orädd.
Du motiveras av att uppnå uppsatta mål och lära dig nya saker.
Det viktigt att du känner dig bekväm i olika typer av kommunikation, och är bekväm med att prata Engelska. Eftersom att vi bedriver vår försäljning ut mot kund i störst del på Engelska.
Du förstår konsultativ försäljning och konsten att knyta ett behov till lösning.
Du har en förmåga att sätta dig in i affärsmodeller och identifiera tydliga ingångar där
Du är intresserad av strategi och planering, men vet att det är action som gör skillnad.


Det är meriterande (men inget krav) om du:
Har erfarenhet av försäljning (SaaS)
Utbildning inom sälj/marknadsföring/ekonomi/business development
Är bekant med uttryck som omvärldsbevakning, artificial intelligence (AI) och machine learningVad vi på Hoodin erbjuder

Mångfald och gemenskap
Med vårt mångfald av färdigheter, perspektiv och bakgrunder kan vi skapa, förnya och utvecklas som ingen annan. Mångfald är en del av vilka vi är och avgörande för vår framgång.

Ägarskap & påverkan
Här är varje röst viktig. Vi är organiserade i små team, där vart och ett drivs som en start-up, och jobbar fokuserad på sitt eget område. Vi har högt i tak och ser till att vara prestigelösa gentemot varandra.

Förtroende & Samarbete
Framgångar och eventuella motgångar vinner man tillsammans, på Hoodin är vi ett lag. Vi är på den här resan tillsammans.

Ansök nu

Junior Account manager

Account manager
Läs mer Jul 4
Nytt
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Hoodin är ett snabbväxande företag och tillika en SaaS plattform som hjälper företag och organisationer att bli mer effektiva när det kommer till bevakning och inhämtning av digitalt innehåll om deras produkter, varumärken och marknader. För många är detta känt som "omvärldsbevakning", men Hoodin tar detta till en ny nivå och gör resultatet bättre kopplat till varje företags unika behov - "intelligence made actionable", helt enkelt.

Vad kommer du att göra
Nu vill vi förstärka teamet med en handlingskraftig person som har ett starkt engagemang och driv kring att sälja och bygga långsiktiga relationer på en internationell marknad.
Jobbet är brett och har en hög nivå av entreprenörskap och affärsmannaskap, men framför allt krävs det att du som söker tjänsten är orädd och drivs av att göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Att sälja en lösning på ett problem istället för en produkt är självklarhet för dig.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att arbeta med hela säljprocessen. Från prospektering och kvalificering av potentiella kunder, behovsanalys, boka mötet, presentation av Hoodin som produkt och avslut av avtal.
Till en början kommer du att fokusera på prospektering och kvalificering av kunder samt bokning av möten - med ambitionen att snabbt (1-2 månader) övergå till att arbeta med alla delar i vår säljprocess.
Du kommer att ansvarar för att upprätthålla nya och underhålla befintliga relationer med Hoodins affärspartners. Men även assistera och vara en viktig roll för att möjliggöra försäljning via vårt partnernätverk.

Vem är du?
Vi värderar erfarenhet men det vi värderar allra högst är att du är en person med rätt driv, engagemang och rätt inställning.
Du trivs i att vara en del av ett team som motiverar och hjälper varandra
Du drivs av att göra affärer och är både ordningsam och orädd.
Du motiveras av att uppnå uppsatta mål och lära dig nya saker.
Det viktigt att du känner dig bekväm i olika typer av kommunikation, och är bekväm med att prata Engelska. Eftersom att vi bedriver vår försäljning ut mot kund i störst del på Engelska.
Du förstår konsultativ försäljning och konsten att knyta ett behov till lösning.
Du har en förmåga att sätta dig in i affärsmodeller och identifiera tydliga ingångar där
Du är intresserad av strategi och planering, men vet att det är action som gör skillnad.


Det är meriterande (men inget krav) om du:
Har erfarenhet av försäljning (SaaS)
Utbildning inom sälj/marknadsföring/ekonomi/business development
Är bekant med uttryck som omvärldsbevakning, artificial intelligence (AI) och machine learningVad vi på Hoodin erbjuder

Mångfald och gemenskap
Med vårt mångfald av färdigheter, perspektiv och bakgrunder kan vi skapa, förnya och utvecklas som ingen annan. Mångfald är en del av vilka vi är och avgörande för vår framgång.

Ägarskap & påverkan
Här är varje röst viktig. Vi är organiserade i små team, där vart och ett drivs som en start-up, och jobbar fokuserad på sitt eget område. Vi har högt i tak och ser till att vara prestigelösa gentemot varandra.

Förtroende & Samarbete
Framgångar och eventuella motgångar vinner man tillsammans, på Hoodin är vi ett lag. Vi är på den här resan tillsammans.

Ansök nu

Junior Account manager

Account manager
Läs mer Jun 23
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Hoodin är ett snabbväxande företag och tillika en SaaS plattform som hjälper företag och organisationer att bli mer effektiva när det kommer till bevakning och inhämtning av digitalt innehåll om deras produkter, varumärken och marknader. För många är detta känt som "omvärldsbevakning", men Hoodin tar detta till en ny nivå och gör resultatet bättre kopplat till varje företags unika behov - "intelligence made actionable", helt enkelt.

Vad kommer du att göra
Nu vill vi förstärka teamet med en handlingskraftig person som har ett starkt engagemang och driv kring att sälja och bygga långsiktiga relationer på en internationell marknad.
Jobbet är brett och har en hög nivå av entreprenörskap och affärsmannaskap, men framför allt krävs det att du som söker tjänsten är orädd och drivs av att göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Att sälja en lösning på ett problem istället för en produkt är självklarhet för dig.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att arbeta med hela säljprocessen. Från prospektering och kvalificering av potentiella kunder, behovsanalys, boka mötet, presentation av Hoodin som produkt och avslut av avtal.
Till en början kommer du att fokusera på prospektering och kvalificering av kunder samt bokning av möten - med ambitionen att snabbt (1-2 månader) övergå till att arbeta med alla delar i vår säljprocess.
Du kommer att ansvarar för att upprätthålla nya och underhålla befintliga relationer med Hoodins affärspartners. Men även assistera och vara en viktig roll för att möjliggöra försäljning via vårt partnernätverk.

Vem är du?
Vi värderar erfarenhet men det vi värderar allra högst är att du är en person med rätt driv, engagemang och rätt inställning.
Du trivs i att vara en del av ett team som motiverar och hjälper varandra
Du drivs av att göra affärer och är både ordningsam och orädd.
Du motiveras av att uppnå uppsatta mål och lära dig nya saker.
Det viktigt att du känner dig bekväm i olika typer av kommunikation, och är bekväm med att prata Engelska. Eftersom att vi bedriver vår försäljning ut mot kund i störst del på Engelska.
Du förstår konsultativ försäljning och konsten att knyta ett behov till lösning.
Du har en förmåga att sätta dig in i affärsmodeller och identifiera tydliga ingångar där
Du är intresserad av strategi och planering, men vet att det är action som gör skillnad.


Det är meriterande (men inget krav) om du:
Har erfarenhet av försäljning (SaaS)
Utbildning inom sälj/marknadsföring/ekonomi/business development
Är bekant med uttryck som omvärldsbevakning, artificial intelligence (AI) och machine learningVad vi på Hoodin erbjuder

Mångfald och gemenskap
Med vårt mångfald av färdigheter, perspektiv och bakgrunder kan vi skapa, förnya och utvecklas som ingen annan. Mångfald är en del av vilka vi är och avgörande för vår framgång.

Ägarskap & påverkan
Här är varje röst viktig. Vi är organiserade i små team, där vart och ett drivs som en start-up, och jobbar fokuserad på sitt eget område. Vi har högt i tak och ser till att vara prestigelösa gentemot varandra.

Förtroende & Samarbete
Framgångar och eventuella motgångar vinner man tillsammans, på Hoodin är vi ett lag. Vi är på den här resan tillsammans.

Ansök nu

Junior Account manager

Account manager
Läs mer Jun 16
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Hoodin är ett snabbväxande företag och tillika en SaaS plattform som hjälper företag och organisationer att bli mer effektiva när det kommer till bevakning och inhämtning av digitalt innehåll om deras produkter, varumärken och marknader. För många är detta känt som "omvärldsbevakning", men Hoodin tar detta till en ny nivå och gör resultatet bättre kopplat till varje företags unika behov - "intelligence made actionable", helt enkelt.

Vad kommer du att göra
Nu vill vi förstärka teamet med en handlingskraftig person som har ett starkt engagemang och driv kring att sälja och bygga långsiktiga relationer på en internationell marknad.
Jobbet är brett och har en hög nivå av entreprenörskap och affärsmannaskap, men framför allt krävs det att du som söker tjänsten är orädd och drivs av att göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Att sälja en lösning på ett problem istället för en produkt är självklarhet för dig.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att arbeta med hela säljprocessen. Från prospektering och kvalificering av potentiella kunder, behovsanalys, boka mötet, presentation av Hoodin som produkt och avslut av avtal.
Till en början kommer du att fokusera på prospektering och kvalificering av kunder samt bokning av möten - med ambitionen att snabbt (1-2 månader) övergå till att arbeta med alla delar i vår säljprocess.
Du kommer att ansvarar för att upprätthålla nya och underhålla befintliga relationer med Hoodins affärspartners. Men även assistera och vara en viktig roll för att möjliggöra försäljning via vårt partnernätverk.

Vem är du?
Vi värderar erfarenhet men det vi värderar allra högst är att du är en person med rätt driv, engagemang och rätt inställning.
Du trivs i att vara en del av ett team som motiverar och hjälper varandra
Du drivs av att göra affärer och är både ordningsam och orädd.
Du motiveras av att uppnå uppsatta mål och lära dig nya saker.
Det viktigt att du känner dig bekväm i olika typer av kommunikation, och är bekväm med att prata Engelska. Eftersom att vi bedriver vår försäljning ut mot kund i störst del på Engelska.
Du förstår konsultativ försäljning och konsten att knyta ett behov till lösning.
Du har en förmåga att sätta dig in i affärsmodeller och identifiera tydliga ingångar där
Du är intresserad av strategi och planering, men vet att det är action som gör skillnad.


Det är meriterande (men inget krav) om du:
Har erfarenhet av försäljning (SaaS)
Utbildning inom sälj/marknadsföring/ekonomi/business development
Är bekant med uttryck som omvärldsbevakning, artificial intelligence (AI) och machine learningVad vi på Hoodin erbjuder

Mångfald och gemenskap
Med vårt mångfald av färdigheter, perspektiv och bakgrunder kan vi skapa, förnya och utvecklas som ingen annan. Mångfald är en del av vilka vi är och avgörande för vår framgång.

Ägarskap & påverkan
Här är varje röst viktig. Vi är organiserade i små team, där vart och ett drivs som en start-up, och jobbar fokuserad på sitt eget område. Vi har högt i tak och ser till att vara prestigelösa gentemot varandra.

Förtroende & Samarbete
Framgångar och eventuella motgångar vinner man tillsammans, på Hoodin är vi ett lag. Vi är på den här resan tillsammans.

Ansök nu

Junior Account manager

Account manager
Läs mer Jun 20
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Hoodin är ett snabbväxande företag och tillika en SaaS plattform som hjälper företag och organisationer att bli mer effektiva när det kommer till bevakning och inhämtning av digitalt innehåll om deras produkter, varumärken och marknader. För många är detta känt som "omvärldsbevakning", men Hoodin tar detta till en ny nivå och gör resultatet bättre kopplat till varje företags unika behov - "intelligence made actionable", helt enkelt.

Vad kommer du att göra
Nu vill vi förstärka teamet med en handlingskraftig person som har ett starkt engagemang och driv kring att sälja och bygga långsiktiga relationer på en internationell marknad.
Jobbet är brett och har en hög nivå av entreprenörskap och affärsmannaskap, men framför allt krävs det att du som söker tjänsten är orädd och drivs av att göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Att sälja en lösning på ett problem istället för en produkt är självklarhet för dig.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att arbeta med hela säljprocessen. Från prospektering och kvalificering av potentiella kunder, behovsanalys, boka mötet, presentation av Hoodin som produkt och avslut av avtal.
Till en början kommer du att fokusera på prospektering och kvalificering av kunder samt bokning av möten - med ambitionen att snabbt (1-2 månader) övergå till att arbeta med alla delar i vår säljprocess.
Du kommer att ansvarar för att upprätthålla nya och underhålla befintliga relationer med Hoodins affärspartners. Men även assistera och vara en viktig roll för att möjliggöra försäljning via vårt partnernätverk.

Vem är du?
Vi värderar erfarenhet men det vi värderar allra högst är att du är en person med rätt driv, engagemang och rätt inställning.
Du trivs i att vara en del av ett team som motiverar och hjälper varandra
Du drivs av att göra affärer och är både ordningsam och orädd.
Du motiveras av att uppnå uppsatta mål och lära dig nya saker.
Det viktigt att du känner dig bekväm i olika typer av kommunikation, och är bekväm med att prata Engelska. Eftersom att vi bedriver vår försäljning ut mot kund i störst del på Engelska.
Du förstår konsultativ försäljning och konsten att knyta ett behov till lösning.
Du har en förmåga att sätta dig in i affärsmodeller och identifiera tydliga ingångar där
Du är intresserad av strategi och planering, men vet att det är action som gör skillnad.


Det är meriterande (men inget krav) om du:
Har erfarenhet av försäljning (SaaS)
Utbildning inom sälj/marknadsföring/ekonomi/business development
Är bekant med uttryck som omvärldsbevakning, artificial intelligence (AI) och machine learningVad vi på Hoodin erbjuder

Mångfald och gemenskap
Med vårt mångfald av färdigheter, perspektiv och bakgrunder kan vi skapa, förnya och utvecklas som ingen annan. Mångfald är en del av vilka vi är och avgörande för vår framgång.

Ägarskap & påverkan
Här är varje röst viktig. Vi är organiserade i små team, där vart och ett drivs som en start-up, och jobbar fokuserad på sitt eget område. Vi har högt i tak och ser till att vara prestigelösa gentemot varandra.

Förtroende & Samarbete
Framgångar och eventuella motgångar vinner man tillsammans, på Hoodin är vi ett lag. Vi är på den här resan tillsammans.

Ansök nu

Junior Account manager

Account manager
Läs mer Jul 1
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Hoodin är ett snabbväxande företag och tillika en SaaS plattform som hjälper företag och organisationer att bli mer effektiva när det kommer till bevakning och inhämtning av digitalt innehåll om deras produkter, varumärken och marknader. För många är detta känt som "omvärldsbevakning", men Hoodin tar detta till en ny nivå och gör resultatet bättre kopplat till varje företags unika behov - "intelligence made actionable", helt enkelt.

Vad kommer du att göra
Nu vill vi förstärka teamet med en handlingskraftig person som har ett starkt engagemang och driv kring att sälja och bygga långsiktiga relationer på en internationell marknad.
Jobbet är brett och har en hög nivå av entreprenörskap och affärsmannaskap, men framför allt krävs det att du som söker tjänsten är orädd och drivs av att göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Att sälja en lösning på ett problem istället för en produkt är självklarhet för dig.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att arbeta med hela säljprocessen. Från prospektering och kvalificering av potentiella kunder, behovsanalys, boka mötet, presentation av Hoodin som produkt och avslut av avtal.
Till en början kommer du att fokusera på prospektering och kvalificering av kunder samt bokning av möten - med ambitionen att snabbt (1-2 månader) övergå till att arbeta med alla delar i vår säljprocess.
Du kommer att ansvarar för att upprätthålla nya och underhålla befintliga relationer med Hoodins affärspartners. Men även assistera och vara en viktig roll för att möjliggöra försäljning via vårt partnernätverk.

Vem är du?
Vi värderar erfarenhet men det vi värderar allra högst är att du är en person med rätt driv, engagemang och rätt inställning.
Du trivs i att vara en del av ett team som motiverar och hjälper varandra
Du drivs av att göra affärer och är både ordningsam och orädd.
Du motiveras av att uppnå uppsatta mål och lära dig nya saker.
Det viktigt att du känner dig bekväm i olika typer av kommunikation, och är bekväm med att prata Engelska. Eftersom att vi bedriver vår försäljning ut mot kund i störst del på Engelska.
Du förstår konsultativ försäljning och konsten att knyta ett behov till lösning.
Du har en förmåga att sätta dig in i affärsmodeller och identifiera tydliga ingångar där
Du är intresserad av strategi och planering, men vet att det är action som gör skillnad.


Det är meriterande (men inget krav) om du:
Har erfarenhet av försäljning (SaaS)
Utbildning inom sälj/marknadsföring/ekonomi/business development
Är bekant med uttryck som omvärldsbevakning, artificial intelligence (AI) och machine learningVad vi på Hoodin erbjuder

Mångfald och gemenskap
Med vårt mångfald av färdigheter, perspektiv och bakgrunder kan vi skapa, förnya och utvecklas som ingen annan. Mångfald är en del av vilka vi är och avgörande för vår framgång.

Ägarskap & påverkan
Här är varje röst viktig. Vi är organiserade i små team, där vart och ett drivs som en start-up, och jobbar fokuserad på sitt eget område. Vi har högt i tak och ser till att vara prestigelösa gentemot varandra.

Förtroende & Samarbete
Framgångar och eventuella motgångar vinner man tillsammans, på Hoodin är vi ett lag. Vi är på den här resan tillsammans.

Ansök nu

Enspecta AB söker Account Manager till huvudkontoret i Malmö

Account manager
Läs mer Jun 13
Är du positiv, driven och kommunikativ? Då är du varmt välkommen att söka till tjänsten som Account Manager!
Vi expanderar och söker därför nu fler drivna personer som älskar att använda dator och telefon som sitt primära arbetsredskap och som har ett genuint intresse för fastighetsbranschen. Som person är du energisk och lever upp till Enspectas höga standard genom att hålla ett högt tempo och erbjuda våra kunder och samarbetspartners bästa möjliga service.
I din roll som Account Manager kommer du dagligen att kommunicera med fastighetsmäklare runt om i Sverige via telefon och mejl. Du kommer även att besöka din kunder i din region och därför är B-körkort ett krav. Du kommer att bli en del av Enspectas driftavdelning där all marknadsföring, försäljning och administration sker.


Vi söker dig som:
• Har god kommunikationsförmåga
• Talar och skriver svenska obehindrat
• Har erfarenhet av försäljning
• Är 20 år eller äldre
• B-körkort (krav)
Meriterande är om du har någon B2B och/eller fastighetsrelaterad utbildning.


Vi erbjuder:
• Hög fastlön med en attraktiv bonusmodell
• Tjänstebil
• Tjänstepension
• Kickoffer i inspirerande miljöer
• Sälj- & ledarskapsutbildningar
• Friskvårdsbidrag


Du kommer att delta i vår introduktionsutbildning och lära dig om Enspectas produkter och tjänster samt hur ditt dagliga arbete kommer att se ut. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap där du kontinuerligt blir coachad av Enspectas driftansvarig inom försäljning och marknadsföring för att du ska lyckas i ditt arbete.
Du jobbar 40 timmar per vecka och dina arbetstider är 08.00 - 17.00, måndag - fredag.

Ansök nu

Account Manager/Säljare till Stockholm & Dubai

Account manager
Läs mer Jul 4
Nytt
Är du en Account manager som drivs av att göra affärer, skapa etablerade kundrelationer och samtidigt utvecklas som person? Då är nog Inter Solutions rätt arbetsplats för dig.
Som Account manager på Inter Solutions kommer du att arbeta med nykundsförsäljning och bygga din egna kundstock. Du ska bibehålla en god relation med dina kunder för att hjälpa de till rätt lösningar och tjänster.
Du kommer att utgå från kontoret som bas. Fokus är att göra affärer, om det görs via mail, face to face eller telefon är inte det viktiga. Det är ditt engagemang och resultat som är det viktiga i denna tjänst.
Om företaget
Inter Solutions är ett snabbväxande tech-bolag med kontor i Stockholm och Dubai. Vi förmedlar tjänster till små och medelstora företag.
Vi erbjuder dig:
Utbildningar av hög kvalitet
Utvecklande tjänst hos ett företag med stark framåtanda
Lokaler i centrala Dubai
Utvecklingsmöjligheter

Vi tycker om dig som:
Har goda kunskaper inom försäljning
Är en strukturerad person
Gillar kontakten med människor
Är självständig och ansvarsfullÄr detta något för dig? Ansök redan idag! Sista ansökningsdagen: 15 juli
Vid frågor om denna tjänst är du välkommen att kontakta oss på kontakt längre ner i annonsen.

Ansök nu